Announcement

Collapse
No announcement yet.

importing zeroforum xml files to vb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • importing zeroforum xml files to vb

    ive transfered ove my zeroforum xml files for my users and forums. however the posts in the transferred forums show up as guest? and my user transfers cant log in because their passwords do not work

  • #2
    It sounds like the import was not done correctly. The only thing I can suggest is to clear out the import data and try again.

    Also please view the 'After the Import' instructions here:

    http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_cleanup
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      ive used the cleaner.php and followed the after import

      ive redonet he import and get this error

      XML parser error (error code 4): not well-formed (invalid token)
      Error occurred at line 1, column 3, byte offset 3
      This is lightly caused by a missing <[CDATA[ ...text... ]] >Check the source file, and add it
      /home/postgame/public_html/pgpwagvb/impex/zeroforum/

      Have you run impex/tools/cleaner_zeroforum_xml.php ?

      Comment


      • #4
        Sorry, I don't know how to fix that and since it's a Tier 2 importer there is no info available about it.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          If your import worked fine, then it didn't a second time, the XML file must of changed in the interval.
          I wrote ImpEx.

          Blog | Me

          Comment


          • #6
            this is the error i get when trying to import the individual forums

            XML parser error (error code 4): not well-formed (invalid token)
            Error occurred at line 1, column 2, byte offset 2
            This is lightly caused by a missing <[CDATA[ ...text... ]] >Check the source file, and add it
            /home/postgame/public_html/zeroforumnew/

            Have you run impex/tools/cleaner_zeroforum_xml.php ?

            Comment


            • #7
              this is the error i get when trying to import the individual forums
              As i said above, if it worked and now it doesn't the source file has been altered.

              Have you run impex/tools/cleaner_zeroforum_xml.php ?
              There is no such file.
              I wrote ImpEx.

              Blog | Me

              Comment


              • #8
                Originally posted by Jerry View Post
                As i said above, if it worked and now it doesn't the source file has been altered.



                There is no such file.
                well i can transfer the forums, but the posts show up as guest, and not the username

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X