Announcement

Collapse
No announcement yet.

From SMF 1.1.1 to vB 3.6.4 : Polls are not imported

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • prophecydude
    replied
    Yes, I have this problem as well. The polls are NOT imported and this is slowing down my production

    Yes, this is SMF 1.1.1

    Leave a comment:


  • shawn911
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Fill out a support ticket at:

    http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

    Please include a complete description of the problem and be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP in the 'Sensitive Data' field.
    OK,
    For instance, i am working on my desktop local machine to test everything.
    When i'll upload on the server, i'll log the ticket with the AdminCp and FTP details.
    Thanks.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Fill out a support ticket at:

    http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

    Please include a complete description of the problem and be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP in the 'Sensitive Data' field.

    Leave a comment:


  • shawn911
    started a topic From SMF 1.1.1 to vB 3.6.4 : Polls are not imported

    From SMF 1.1.1 to vB 3.6.4 : Polls are not imported

    Hi all, i have recently purchased vB to migrate my SMF 1.1.1 forum.
    But i am encountering this critical issue :
    - In my SMF Forum, i have lots of Polls associated to threads. The problem is that no poll has been upgraded to vB. The process seems to fail, but, i don't know why (i can't see no log).
    How can i manually get these polls to the vB system, knowing that vB and SMF tables are on the same database.
    Thanks!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X