Announcement

Collapse
No announcement yet.

Imports Users Fine, But 404's on Import threads?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imports Users Fine, But 404's on Import threads?

    Hi,


    This is driving me nuts, I can get the users into vb but not the old threads or posts everytime I click the next module after the users are successfully installed it goes to the error "cannot display the webpage."

    So I need to start the whole process again using the help.php, which has been done like 11 times now to no success.

    I have a large phpbb database of over 70,000 members and 200,000 posts so it takes a good few hours to keep importing them...
    It only lets me do no more than 200 records at a time any more that "cannot display the webpage." too

    Any Ideas?
    Last edited by drunkenwebmaster; Sat 27 Jan '07, 5:24am.

  • #2
    This may be a server time and/or memory limit. To temporarily up your limits edit your includes/config.php file and add these lines right under the <?php line:

    ini_set('memory_limit', 32 * 1024 * 1024);
    ini_set("max_execution_time", "480");
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      That worked thanks bud!

      Comment


      • #4
        Glad to hear it.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X