Announcement

Collapse
No announcement yet.

Import is finished. The number of threads, posts are fine, but they are not there.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Import is finished. The number of threads, posts are fine, but they are not there.

    So, I have just finished the import from phpbb2 to Vb 3.6.4
    I ran all modules successfully. After that I updated counters - forums, posts, users, etc...

    My forum shows the correct Forums, the number of threads and the number of users. But most of the threads are not there, just a couple in each forum. Also, it says there are 1000+ users, but when I go to look at members they are not there.

    I can see users in cpanel, but that's all, not on the forum.

    Here is my forum
    http://www.snowbrasil.com/forum/index.php

    Could you please help me?

    Thanks so much

  • #2
    Hello,

    I'm still wading through this and also imported from phpBB today.

    I found my main forum missing, but fixed it by playing in the forum manager, setting the visibility and "act as forum" settings. The import found a "private" forum, which was NOT in the source phpBB forum! I've tried so much, that I'm glazed.. but I've done it!

    Now for sorting out user permissions.. (preparing to be glazed again)

    Comment


    • #3
      So, I tried re-doing the import, got the same thing. During import it all seems fine, I can see all forums and threads being imported etc... Even the count is right. But when I look at the forums they are not there.
      Could anybody please help?

      Thanks so much

      Comment


      • #4
        Originally posted by skubaman View Post
        So, I have just finished the import from phpbb2 to Vb 3.6.4
        I ran all modules successfully. After that I updated counters - forums, posts, users, etc...

        My forum shows the correct Forums, the number of threads and the number of users. But most of the threads are not there, just a couple in each forum. Also, it says there are 1000+ users, but when I go to look at members they are not there.

        I can see users in cpanel, but that's all, not on the forum.

        Here is my forum
        http://www.snowbrasil.com/forum/index.php

        Could you please help me?

        Thanks so much
        My friend i guess you have to go to forum manager and click edit on every each one of your forums..one by one, set the Default View Age to ""show all threads"..

        Comment


        • #5
          Did you follow the 'After the Import' instructions here:

          http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_cleanup

          If so:

          How Do I Set Forums to Display All Posts
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment


          • #6
            Wow! Thanks guys. It really helped. Funny thing is that it's not easy to find this info, it should included on the Manual.

            Now I am just trying to figure out how to add the users without having to edit one by one. Trying to find if there is a batch user edit.

            Thanks a lot
            Last edited by skubaman; Sun 31 Dec '06, 12:49pm.

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X