Announcement

Collapse
No announcement yet.

PMs weird after import

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PMs weird after import

    I don't know what I did wrong... but in most of my test imports the PMs don't show propelly

    When I login with imported users it doesnt display the link. I dont think it has to do with template editions as this also happens with the default template. And I doubt is permisions, I think i made a imported user superadmin, and still getting the same error.

    Have a look at the attached picture to see it more clearly.

    I really don't know what happened or how to fix it so please help me :P

    thanks
    Attached Files
    "Have no fear of perfection - you'll never reach it!' -Team Skunkworkssigpic
    "I was a Hidden Treasure and loved to be known. Therefore I created the Creation that I might be known"

  • #2
    Fill out a support ticket at:

    http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

    Please include a complete description of the problem and be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP in the 'Sensitive Data' field.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Also keep to one thread.
      I wrote ImpEx.

      Blog | Me

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X