Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP: Trying to convert IPB 1.3 -> vBulletin 3.6

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HELP: Trying to convert IPB 1.3 -> vBulletin 3.6

    I tried and I got this error:

    Altering tables

    ImpEx will now Alter the tables in the vB database to include import id numbers.This is needed during the import process for maintaining refrences between the tables during an import.If you have large tables (i.e. lots of posts) this can take some time.They will also be left after the import if you need to link back to the origional vB userid.
    moderator - importmoderatorid Completed
    usergroup - importusergroupid Completed
    ranks - importrankid Completed
    poll - importpollid Completed
    forum - importforumid Completed
    forum - importcategoryid Completed
    user - importuserid Completed
    style - importstyleid Completed
    thread - importthreadid Completed
    post - importthreadid Completed
    thread - importforumid Completed
    smilie - importsmilieid Completed
    pmtext - importpmid Completed
    avatar - importavatarid Completed
    customavatar - importcustomavatarid Completed
    customprofilepic - importcustomprofilepicid Completed
    post - importpostid Completed
    attachment - importattachmentid Completed
    pm - importpmid Completed
    usernote - importusernoteid Completed
    phrase - importphraseid Completed
    subscription - importsubscriptionid Completed
    subscriptionlog - importsubscriptionlogid Completed

    Valid found tables :


    Possiablly custom tables or incorrect prefix :

    admin_logs NOT found.
    admin_sessions NOT found.
    badwords NOT found.
    cache_store NOT found.
    calendar_events NOT found.
    categories NOT found.
    contacts NOT found.
    css NOT found.
    email_logs NOT found.
    emoticons NOT found.
    faq NOT found.
    forum_perms NOT found.
    forum_tracker NOT found.
    forums NOT found.
    groups NOT found.
    languages NOT found.
    macro NOT found.
    macro_name NOT found.
    member_extra NOT found.
    members NOT found.
    messages NOT found.
    moderator_logs NOT found.
    moderators NOT found.
    pfields_content NOT found.
    pfields_data NOT found.
    polls NOT found.
    posts NOT found.
    reg_antispam NOT found.
    search_results NOT found.
    sessions NOT found.
    skin_templates NOT found.
    skins NOT found.
    spider_logs NOT found.
    stats NOT found.
    subscription_currency NOT found.
    subscription_extra NOT found.
    subscription_logs NOT found.
    subscription_methods NOT found.
    subscription_trans NOT found.
    subscriptions NOT found.
    templates NOT found.
    titles NOT found.
    tmpl_names NOT found.
    topic_mmod NOT found.
    topics NOT found.
    tracker NOT found.
    validating NOT found.
    voters NOT found.
    warn_logs NOT found.

    If you have all red tables, i.e. none correct this could possible be your table prefix :

    ibf_
    Failed Check database permissions and connection, or table prefix to ensure its correct.
    Why does it think that ALL those tables are "bad" or whatever. It's even declining the "members" table!!! What's going on?

  • #2
    Hello Marko, the converter doesn't think those are bad. It just isn't finding them.

    Double check the setting in the impex config file. You might have misspelled something or have the wrong password etc. Just take your time and go though the settings one by one. I had a problem similar and it was a misspelled word.


    HTH


    Richard

    Comment


    • #3
      Okay Rich, I'll quickly browse through the settings and see how I do, thanks for the input.

      Comment


      • #4
        Oh wow, your advice worked. Thank you very much.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Markro View Post
          Oh wow, your advice worked. Thank you very much.
          Originally posted by ImpEx
          If you have all red tables, i.e. none correct this could possible be your table prefix :

          ibf_
          Failed Check database permissions and connection, or table prefix to ensure its correct.
          That wasn't the issue ?
          I wrote ImpEx.

          Blog | Me

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X