Announcement

Collapse
No announcement yet.

Signatures in Old Posts didn't "fill in"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Signatures in Old Posts didn't "fill in"

    Well before I had a chance to check it, I put the migrated forum live at http://www.puritanboard.com/

    All new posts are showing the signature of the posters. Old posts are not displaying the signature.

    Is there a way to fix this?
    Rich

  • #2
    Any post that was made prior to the member having a signature will not show a signature. This is normal.

    To turn on all signatures in all posts, you can run this query:

    UPDATE user SET options=options + 1 WHERE NOT(options & 1)
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol View Post
      Any post that was made prior to the member having a signature will not show a signature. This is normal.

      To turn on all signatures in all posts, you can run this query:

      UPDATE user SET options=options + 1 WHERE NOT(options & 1)
      You are misunderstanding the problem:

      1. 200,000 posts were imported this AM from XMB.
      2. All 200,000 posts had signatures in them.
      3. All user profiles had the signature field properly imported by the import.
      4. When the posts where imported, the signatures for each post didn't show up in the threads.

      Now:
      Is there a way to "tack" the missing signatures back into the posts based on existing signature information?
      Rich

      Comment


      • #4
        Try this...
        Code:
        [LEFT]UPDATE
            post
        SET
            showsignature = 1
        WHERE
            showsignature = 0[/LEFT]
        Lats...

        Comment


        • #5
          It didn't work. It said it updated 15,000 rows but I still don't see sigs for old posts.
          Rich

          Comment


          • #6
            I take it back. It DID work.

            Thanks!
            Rich

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X