Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar problem during import

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avatar problem during import

    Houston.. We've got a problem.

    The last time I lost my avatars during the import. This time, off course I don't want this to happen. So I said the avatars should be placed at E:\Inetpub\wwwroot\sol00.nl\site\forum\customavatars. It's importing now but there are no avatars appearing or whatsoeever. Therefore I think I will lose them again.
    The path is writable. "everyone" has the "full controll" persmission.
    http://www.nucia.nl/forum/
    The best way to kill malware; is to kill it together.

  • #2
    What are you importing from?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      vBulletin 3.5.4.
      Modules 1, 2, 3, 4, 5 went fine.
      http://www.nucia.nl/forum/
      The best way to kill malware; is to kill it together.

      Comment


      • #4
        Why are you importing instead of upgrading? Upgrading is the preferred and correct way.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          I've made that decision months and months ago. If you would browse my posts you would understand why .
          But at this moment I’m importing. I’ve done some test-imports, one where I lost my avatars, and one where all went fine. But it isn’t working right now.
          The directory just stays empty.
          http://www.nucia.nl/forum/
          The best way to kill malware; is to kill it together.

          Comment


          • #6
            Ok. I'm afraid that you'll need to wait until Jerry is available to help with this. I don't know why it's not working. Sorry.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Ok Steve, thanks for your replies .
              http://www.nucia.nl/forum/
              The best way to kill malware; is to kill it together.

              Comment


              • #8
                Pff .

                I tried all kinds of things.. Every user has rights on that folder. It's searchable form the webbrowser (you won't get a denied-error).. The Impex script isn't giving errors but there isn't anything appearing in the folder.

                But: where is impex trying to get the files from? Cause at this moment the avatars are stored in the file system at /images/customavatars.

                I started the import the posts otherwise I can't do anything for hours.. But the avatars didn't work yet.
                I'm affraid to import my custom pictures and attachements because I lost them too previous time.

                So if anyone (Jerry ) has a suggestion, I'd like to hear.
                Last edited by Eagle Creek; Tue 26 Sep '06, 12:13pm.
                http://www.nucia.nl/forum/
                The best way to kill malware; is to kill it together.

                Comment


                • #9
                  Have the avatars ever imported ? Custom user ones I take it in module 016 ?

                  I had a quick look at the other thread, though couldn't find the answer.

                  In 016.php aroudn like 161 you'll see :

                  PHP Code:
                  // old stored in db 
                  And some other comments in the lines below as ImpEx looks for where the source data is.

                  Just after the final else brace (a long line with // Go get it, above it)

                  add this :

                  PHP Code:
                  echo "{$avatar_path}/avatar" $avatar['userid'] . "_" $avatarrevision['avatarrevision'] . ".gif"
                  That will show what its doing.
                  I wrote ImpEx.

                  Blog | Me

                  Comment


                  • #10
                    Jerryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .

                    Have the avatars ever imported ? Custom user ones I take it in module 016 ?
                    At my testimport they didn't. The other import I did was checked by somebody else and he didn't complain so I presumed everything went fine. At the old forums the avatars where stored at the filesystem, and I made the same setting for the new forum.

                    I had a quick look at the other thread, though couldn't find the answer.
                    Indeed.

                    In 016.php aroudn like 161 you'll see :
                    Let me see :-).
                    Uuhm.. where should I find the the 016.php? I'm usting looking into the impex\systems\vb3 folder and I only see file 001.php / 014.php.
                    http://www.nucia.nl/forum/
                    The best way to kill malware; is to kill it together.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Eagle Creek View Post
                      Uuhm.. where should I find the the 016.php? I'm usting looking into the impex\systems\vb3 folder and I only see file 001.php / 014.php.
                      Ahhh, importing into 3.6.1 or 3.5.4 ?

                      In 3.5.x it will be :

                      impex/systems/vb3/005.php

                      line 181.
                      I wrote ImpEx.

                      Blog | Me

                      Comment


                      • #12
                        Line 181 appeared to be blank () but I found // old stored in db at 161.

                        I'm using this now:
                        EDIT:
                        PHP Code:
                                        // Go get it
                                        
                        $try->set_value('nonmandatory''filedata',    $Db_target->escape_string($this->vb_file_get_contents("{$avatar_path}/avatar" $avatar['userid'] . "_" $avatarrevision['avatarrevision'] . ".gif")));
                                        echo 
                        "{$avatar_path}/avatar" $avatar['userid'] . "_" $avatarrevision['avatarrevision'] . ".gif"
                                    } 
                        I presume that's ok?
                        Last edited by Eagle Creek; Tue 26 Sep '06, 2:01pm.
                        http://www.nucia.nl/forum/
                        The best way to kill malware; is to kill it together.

                        Comment


                        • #13
                          Yup, that will do it, just so we can see where ImpEx is looking.

                          Run the module now and it should echo out loads of paths.
                          I wrote ImpEx.

                          Blog | Me

                          Comment


                          • #14
                            Just to be sure. When impex is asking for an avatar directory path on the server, I have to fill in the NEW forums directory and not the old one, correct?
                            http://www.nucia.nl/forum/
                            The best way to kill malware; is to kill it together.

                            Comment


                            • #15
                              You put in the path of the source, or the path to the folder of the images, if you have moved them.
                              I wrote ImpEx.

                              Blog | Me

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X