Announcement

Collapse
No announcement yet.

YaBB 1.3.1 --> vB3.5.1 Import Error in first module

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • YaBB 1.3.1 --> vB3.5.1 Import Error in first module

    ImpEx is installed correctly, and setup correctly (I believe)...

    When I click "Start Module" on the very first module I get the following...

    Any ideas?

    Thanks...

    Code:
    [B]Altering tables[/B]
    
    ImpEx will now Alter the tables in the vB database to include [I]import id numbers[/I].
    This is needed during the import process for maintaining refrences between the tables during an import.If you have large tables (i.e. lots of posts) this can take some time. They will also be left after the import if you need to link back to the origional vB userid.
     
    [B]moderator[/B] - importmoderatorid [I]OK[/I] 
    [B]usergroup[/B] - importusergroupid [I]OK[/I] 
    [B]ranks[/B] - importrankid [I]OK[/I] 
    [B]poll[/B] - importpollid [I]OK[/I] 
    [B]forum[/B] - importforumid [I]OK[/I] 
    [B]forum[/B] - importcategoryid [I]OK[/I] 
    [B]user[/B] - importuserid [I]OK[/I] 
    [B]style[/B] - importstyleid [I]OK[/I] 
    [B]thread[/B] - importthreadid [I]OK[/I] 
    [B]post[/B] - importthreadid [I]OK[/I] 
    [B]thread[/B] - importforumid [I]OK[/I] 
    [B]smilie[/B] - importsmilieid [I]OK[/I] 
    [B]pmtext[/B] - importpmid [I]OK[/I] 
    [B]avatar[/B] - importavatarid [I]OK[/I] 
    [B]customavatar[/B] - importcustomavatarid [I]OK[/I] 
    [B]customprofilepic[/B] - importcustomprofilepicid [I]OK[/I] 
    [B]post[/B] - importpostid [I]OK[/I] 
    [B]attachment[/B] - importattachmentid [I]OK[/I] 
    [B]pm[/B] - importpmid [I]OK[/I]
    [B]Fatal error[/B]:  Only variables can be passed by reference in [B]W:\usr\users\tnmsv2\public_html\impex\systems\yabb_gold\001.php[/B] on line [B]132[/B]

  • #2
    I've fixed this in the latest ImpEx download.
    I wrote ImpEx.

    Blog | Me

    Comment


    • #3
      Hi,
      I downloaded impex 2 days ago?! do I take it the new version is new since then?!

      EDIT:
      Ok I downloaded the LATEST version and yeah, there is a difference...

      Code:
      [B]moderator[/B] - importmoderatorid [I]OK[/I] 
      [B]usergroup[/B] - importusergroupid [I]OK[/I] 
      [B]ranks[/B] - importrankid [I]OK[/I] 
      [B]poll[/B] - importpollid [I]OK[/I] 
      [B]forum[/B] - importforumid [I]OK[/I] 
      [B]forum[/B] - importcategoryid [I]OK[/I] 
      [B]user[/B] - importuserid [I]OK[/I] 
      [B]style[/B] - importstyleid [I]OK[/I] 
      [B]thread[/B] - importthreadid [I]OK[/I] 
      [B]post[/B] - importthreadid [I]OK[/I] 
      [B]thread[/B] - importforumid [I]OK[/I] 
      [B]smilie[/B] - importsmilieid [I]OK[/I] 
      [B]pmtext[/B] - importpmid [I]OK[/I] 
      [B]avatar[/B] - importavatarid [I]OK[/I] 
      [B]customavatar[/B] - importcustomavatarid [I]OK[/I] 
      [B]customprofilepic[/B] - importcustomprofilepicid [I]OK[/I] 
      [B]post[/B] - importpostid [I]OK[/I] 
      [B]attachment[/B] - importattachmentid [I]OK[/I] 
      [B]pm[/B] - importpmid [I]OK[/I] 
      [B]path[/B] - /usr/users/tnmsv2/Yabb/cgi-bin [COLOR=green][I]OK[/I][/COLOR] 
      [B]1[/B] - [COLOR=red][I]NOT OK
      [/I][/COLOR]
      The new error is the "1 - NOT OK", what is that actually from?! Is it connected to this "Full Path to YaBB uploads folder." If so, what EXACTLY does it mean by YaBB uploads folder?!

      I have no attachments on my YaBB forum, is that what it is refering to?!
      Last edited by Stewart Gilray; Sat 19 Nov '05, 1:02pm.

      Comment


      • #4
        That was a typo in the fix I made, i've updated it again now, so if you download impex again and upload and over write :

        impex/systems/yabb_gold/001.php

        it will be fine now.
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #5
          So far so good :-)

          Cheers Jerry...

          I'm now importing Users, and it's taking an age ;-)

          Thanks again.

          Comment


          • #6
            Stewart, I was just asking that question in another thread, what is the uploads folder?

            Comment


            • #7
              Stewart, is the path: /usr/usrs/tmsv1/yabb etc... on your old server or do you upload all that to your new server?

              Comment


              • #8
                I actually put all the old data onto the new server (which is a TEST only server, and not a live public server).

                Comment


                • #9
                  and whats the story with that uploads folder?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Stewart Gilray
                    So far so good :-)

                    Cheers Jerry...

                    I'm now importing Users, and it's taking an age ;-)

                    Thanks again.
                    That is always the case if you choose to get all the avatars as ImpEx has to wait for the network, not importing them its massively quicker.
                    I wrote ImpEx.

                    Blog | Me

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X