Announcement

Collapse
No announcement yet.

So Confused!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Okay, now it shows 2384 members... I suppose it just had to be run again... weird!

    Anyway, how do I set the threads to 2005 instead of 1969?

    Comment


    • #32
      The other weird thing is this... I have modified the display to add the column for the topic starter... however, now that the users and threads are imported, nobody is displayed as starting the thread... when I post one my username shows up in the column, but otherwise it stays blank as if nobody started the topic

      Comment


      • #33
        Originally posted by Mr.Design
        Anyway, how do I set the threads to 2005 instead of 1969?
        You run the update counters in the admincp Maintenance section.
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #34
          I ran the following: Update Post Counts, Update User Names, Rebuild Post Cache, Rebuild Forum Information, Rebuild Thread Information

          And it still is displaying 1969

          Comment


          • #35
            Rebuild threads then rebuild forums works here for me with your board.

            Are you looking at the forum display or a thread display ?
            I wrote ImpEx.

            Blog | Me

            Comment


            • #36
              I just tried it again with no luck

              I'm not sure what you mean with thread and forum... I'm viewing the forum and it isn't showing up with 2005...

              Also, the topic starter still isn't working

              Comment


              • #37
                Originally posted by Mr.Design
                I just tried it again with no luck

                I'm not sure what you mean with thread and forum... I'm viewing the forum and it isn't showing up with 2005...

                Also, the topic starter still isn't working
                You'll have to start a support ticket so I can look at it, I can't replicate that here on a dev server.
                I wrote ImpEx.

                Blog | Me

                Comment


                • #38
                  Thanks, I just submitted a ticket

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X