Announcement

Collapse
No announcement yet.

IMPEX not working after first module

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jerry
    replied
    Please start your own thread.

    If you are getting that error, the database permissions are incorrect or the database isn't allowed to be used.

    Leave a comment:


  • Murty
    replied
    I have the same error message

    "ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: SELECT title, data FROM datastore WHERE title = 'ImpExSession'
    mysql error: Table '#####.datastore' doesn't exist
    mysql error number: 1146
    Date: Wednesday 04th of January 2006 07:46:11 PM"

    I have correctly set the target and source details. (I dont have table prefix's).
    Any ideas?

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    The its likely that you haven't set the table prefix.

    Leave a comment:


  • LiverpoolB
    replied
    Sorry, this:

    I re-istalled IMPEX to my forum root and get the error message


    Quote:

    ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: SELECT title, data FROM datastore WHERE title = 'ImpExSession'
    mysql error: Table '****.datastore' doesn't exist
    mysql error number: 1146
    Should say that I installed it to my root directory, not my forum root.

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Move impex to a root directory on your web site and try running it by browsing to it directly, you'll have to fill in the target info in ImpExConfig.php.

    Leave a comment:


  • LiverpoolB
    started a topic IMPEX not working after first module

    IMPEX not working after first module

    I have installed IMPEX and had it set up. I set it to run the first module and had 19 imported files. I went to run the second module and had a blank black page with re-set database on it.

    I re-istalled IMPEX to my forum root and get the error message

    ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: SELECT title, data FROM datastore WHERE title = 'ImpExSession'
    mysql error: Table '****.datastore' doesn't exist
    mysql error number: 1146
    So, I re-installed IMPEX to my forums directory and have just tried to run it again getting this error message

    ImpEx Database errormysql error: Link-ID == false, connect failed
    mysql error:
    mysql error number: 0
    Can anyone offer any help? I am importing PHPBB2

    Thanks
    Last edited by LiverpoolB; Fri 4 Nov '05, 12:10pm.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X