Announcement

Collapse
No announcement yet.

From vB 3.0.* to vB 3.5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • From vB 3.0.* to vB 3.5

    Firstly I would like to stick two thumbs up for releasing this great new version!
    However, I'm having problems using impex to import from vB 3.0.* to vB 3.5. I'm getting this error:
    Fatal error: Class vb3_005: Cannot inherit from undefined class vb3_000 in /home/threadma/public_html/dev/impex/systems/vb3/005.php on line 23

  • #2
    It didn't work for me either, too many bugs. I imported it manually.

    Comment


    • #3
      Any word from a staff member?

      Comment


      • #4
        Why are you using Impex? Why not just do a normal upgrade?
        ~ Life isn't always fair, but you can be. ~

        Comment


        • #5
          The inherit issue was taken care of yesterday.
          I wrote ImpEx.

          Blog | Me

          Comment


          • #6
            Originally posted by Jerry
            The inherit issue was taken care of yesterday.
            Will I need to re-download Impex?

            Comment


            • #7
              Originally posted by Aros
              Will I need to re-download Impex?
              Yes, I have updated the download files.
              I wrote ImpEx.

              Blog | Me

              Comment


              • #8
                I just downloaded the new copy, and its not working for me

                Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/kampfg2/public_html/vb35/impex/systems/vb3/003.php on line 202

                -steve

                Comment


                • #9
                  You've downloaded the latest ImpEx build and uploaded and overwritten all the files ?
                  I wrote ImpEx.

                  Blog | Me

                  Comment


                  • #10
                    Actually Jerry, I used the fix described here:
                    http://www.vbulletin.com/forum/showp...1&postcount=29

                    And all is well

                    Thank You!
                    -steve

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by gasxtreme
                      Actually Jerry, I used the fix described here:
                      http://www.vbulletin.com/forum/showp...1&postcount=29

                      And all is well

                      Thank You!
                      -steve
                      Then you were using an old version as I've fixed that now.
                      I wrote ImpEx.

                      Blog | Me

                      Comment


                      • #12
                        Oh okay, I must have downloaded the old version right before you updated it.... Thanks Jerry
                        -steve

                        Comment

                        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                        Working...
                        X