Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need Assistance

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Need Assistance

    For some reason I cant post in the support area....

    Anyway - I downloaded 3.0.7 from the members area - install went faster than I expected - very impressed with the install.

    edited the config file for eximp and ran it from the admin panel
    Everything says Imported (correct numbers) and Failed: 0

    Had a user test the login - login is perfect - his PMs are there

    Problem is - NONE of the posts or Forums exist
    Threads: 0, Posts: 0, Members: 44
    The default page of the forum shows "Main Category" and "Main Forum" and nothing else.

    When in PHPBB there are Our users have posted a total of 3472 articles

    Please assist with this issue - I am sure I am missing something. I've read through the helps and I just dont see whats missing.

  • #2
    You need to go to the member's area and enter the e-mail address you used for this user account, then you will be eligible for support.
    vBulletin v3.8.0's Implementation of Google Adsense Should Be Avoided At All Costs - Do Your Own Adsense Implementation

    Comment


    • #3
      <You are showing up as licensed now. Moved to correct forum>

      Please read the Importing HOWTO thread:

      http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=116398

      Take special note of The End Game section. Following these steps should solve those issues.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X