Announcement

Collapse
No announcement yet.

phpBB2 to VB3... Impex doesn't work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • phpBB2 to VB3... Impex doesn't work

    I have a test server with VB3 "clean".

    VB3 works fine, I've imported all phpBB2 DB in the same VB3 server/DB (with "phpbb_" prefix) but Impex doesn't work.

    My ImpexConfig.php is this:
    PHP Code:
    ;vBulletin:Impex Config File<?php /*
    ;| #################################################################### |;
    ;| # vBulletin  - Licence Number <taken out>
    ;| # ---------------------------------------------------------------- # |;
    ;| # Copyright 20002005 Jelsoft Enterprises Ltd. All Rights Reserved. |;
    ;| # This file may not be redistributed in whole or significant part. # |;
    ;| # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # |;
    ;| # http://www.vbulletin.com | http://www.vbulletin.com/license.html # |;
    ;| #################################################################### |;

    [ Target Database ]
    ; The following settings allow ImpEx to connect to the vBulletin 3
    ; database into which you will be importing data.
    ;
    ; If impex is installed in vBulletin you can ignore the target details
    ; as includes/config.php

    targetdatabasetype  = mysql
    targetserver        = localhost
    targetuser          = "forum"
    targetpassword      = "PASSWORD"
    targetdatabase      = forum
    targettableprefix   =

    [ Source Database ]
    ; If the system that is being imported from uses a database,
    ; enter the details for it here and set 'sourceexists' to TRUE.
    ; If the source data is NOT stored in a database, set 'sourceexists' to FALSE

    sourceexists        = false

    ; mysql OR mssql
    sourcedatabasetype  = mysql
    sourceserver        = localhost
    sourceuser          = "forum"
    sourcepassword      = "PASSWORD"
    sourcedatabase      = forum
    sourcetableprefix   = phpbb_

    ;| #################################################################### |;
    ;| # File ends with closing PHP tag...                                # |;
    ;| #################################################################### |;
    ;*/ 
    ?>
    Impex doesn't show errors... only a blank page.
    What I have to do?

    Thanks.
    Last edited by Jerry; Tue 7th Jun '05, 6:12am. Reason: taking out lisence number

  • #2
    Start with :

    sourceexists = true

    and have a read of this as it will cover 99% of the process :

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=116398
    I wrote ImpEx.

    Blog | Me

    Comment


    • #3
      Maybe you should remove your license number from the post. Just as side note.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Jerry
        Start with :

        sourceexists = true

        and have a read of this as it will cover 99% of the process :

        http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=116398
        This was my fault. I tried also with sourceexists = true but I have the same problem.

        Always "blank" screen.

        I read your post and help guide in vbulletin.com site.

        Comment


        • #5
          In the impex/systems folders delete all the folders apart from the phpBB2 one.

          What version of PHP are you running and on what OS ?
          I wrote ImpEx.

          Blog | Me

          Comment


          • #6
            Yes, only phpbb2 directory.



            Linux server

            Apache 2

            PHP version 5.0.4

            mySQL 4.1

            Comment


            • #7
              Up...

              Comment


              • #8
                Ok, can you start a support ticket in your members area and will look at the sever for you.
                I wrote ImpEx.

                Blog | Me

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X