Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jerry
    replied
    Hmmm .. tricky.

    How about adding a custom user group then add all users > 1 and < 10,000 to it (or what ever range is left to email) and send the email to just that group, then delete the group and move them back to registered ?

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    Emailing

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Originally posted by xevito
    I slogged my way through it and got it all working Yay!

    Only problem now is the power cut on my system when doing a mailing - is there an easy way to start ity from userID1 and move up rather than 10,000 and move down?
    Emailing your users or importing them ?

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    I slogged my way through it and got it all working Yay!

    Only problem now is the power cut on my system when doing a mailing - is there an easy way to start ity from userID1 and move up rather than 10,000 and move down?

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Raise a support ticket in the members area and I'll have a look at it, sounds like something fundamental.

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    Right, current state of play -

    new install of VB
    new install of script

    Import error is still happening - not sure why, also re-indexed all of the UBB forum incase that was a problem.

    Anything else I can give you to help? I can give you access to the site/forums/ssh/ftp if that would help?

    I *really* appreciate your help

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    It was a spanking new install - I wanted to migrate it over to VB

    It was UBB before.

    I have a backup of UBB of course

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Originally posted by xevito
    So that doesn't make sense?
    Nope, that dosn't make sense to me, that would mean that the table is empty already.

    Do you have a back up of the installed vBulletin, before you started the import ?

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    More strange - when I went to see the forum listing page in Forum Manager it had all of the forums there?!

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    Yes I believe so - I did a clean install tonight, and it gave that error - but to be fair, I have had to try again.

    I just did what you said:

    Query OK, 0 rows affected (0.00 sec)
    So that doesn't make sense?

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    It happened on a first run of an import into a clean install of vBulletin ?

    Code:
    TRUNCATE TABLE `forumpermission`;
    That SQL will remove ALL the forum permissions.

    Run that, then run the forum import to finish the old import, then run the SQL again to clean up once again to prepare for another pass, then rerun the module.

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    Sorry, it happened on the first time too - how do I flush that specific table?

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Ah so its a re-run of the module.

    Must be a bug in clear_imported_forums() if you are importing into an empty vBulletin board, empty the forumpermissions tables.

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    Originally posted by Jerry
    Going to need to see the page source, the eval() error is going to be the ubb code that its trying to parse, though it looks like the real issue is going to be one of the forum inserts.

    View the page source (of that frame) and look at the bottom to see what the error is.
    Do you mean the MySQL error?

    Database error in vBulletin:ImpEx Target 3.0.7:

    Invalid SQL:
    INSERT INTO forumpermission
    (forumid, usergroupid, forumpermissions)
    VALUES
    (0, 5, 0), (0, 6, 0), (0, 7, 0)

    mysql error: Duplicate entry '5-0' for key 2

    mysql error number: 1062

    Date: Monday 18th of April 2005 11:34:58 PM
    Script: /temp/cgi-bin/vb/bleh/upload/impex/index.php
    Referer: /temp/cgi-bin/vb/bleh/upload/impex/index.php
    Username: DavidRoss
    The UBB forums - I can give you a URL or a shot of them if that helps.

    Thank you for all your help so far

    Leave a comment:


  • xevito
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    You need to rename the directory to 'impex' and make is a subdirectory of your main forum firectory, i.e.:

    forums/impex/

    Then it will show up in the Admin CP. Please view the online instructions here:

    http://www.vbulletin.com/docs/html/impex

    And please read the Importing HOWTO thread:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=116398
    Done, and I have read that thread... again!

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X