Announcement

Collapse
No announcement yet.

Import/Export not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Import/Export not working

    Recently, having lost all my attachments, I had the idea of trying to re-import from their old original iB3 database again. (they were originally imported when I moved to vB in October).

    Went to ACP, clicked on Import/Export - Nothing - only the right hand panel constantly refreshing at high speed.

    I am on vB 3.03 with the recent patches installed. (not fully upgraded yet)

    Any ideas?

    Any suggestions welcome.
    http://www.spreadfirefox.com/communi...15/white_1.gif

  • #2
    Do you have a recent backup ?
    I wrote ImpEx.

    Blog | Me

    Comment


    • #3
      Yes I have a backup, but I think I'm going to have to do a fresh installl - the import section in ACP just refuses to work. There's nothing in the right hand panel, it just flickers rapidly and refreshes.
      http://www.spreadfirefox.com/communi...15/white_1.gif

      Comment


      • #4
        The rapid refresh usally comes from a broken session i.e. its trying to do 0 items per page etc.

        Though by the sounds of it, the issue is more a restore from backup than a reimport of just the attachments, though I see what you were trying to do.
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #5
          Thanks Jerry. I'll go for for it later when I have time.
          http://www.spreadfirefox.com/communi...15/white_1.gif

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X