Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with ipb1.3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with ipb1.3

    I keep getting this error when I click on the Import / Export -> Database cleanup & restart . I've tried to reupload all the impex files and check my impexconfig but still getting this problem. Any help?
    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/lighter/public_html/vb123/impex/help.php
    Line: 13



  • #2
    Reupload all tthe original Impex files. Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Also make sure there is no whitespace or extra lines in ImpExConfig.php either before the <?php or after the ?>.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Nope, tried all that out but it keeps showing me that cookie error.

      Comment


      • #4
        You shold browse directly to impex when it is in the admincp either, always use the import / export link.
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #5
          I tried to browse directly from the admincp and without the admincp, but still get this error.

          Comment


          • #6
            Refresh, log out and log in.

            What version of impex are you running ?
            I wrote ImpEx.

            Blog | Me

            Comment


            • #7
              I'm using Revision: 1.46.

              Another thing is that I wont be able to login if i try it directly from /impex.

              But i can login from the forum and the admincp.

              Comment


              • #8
                I've noticed both of these issues also.

                If your admin session has expired and you click on the "Import / Export" link it:
                1. Brings up the log in dialog
                2. Says thanks for logging in - Redirecting
                3. Then returns to the log in dialog
                You are able to log in fine if you click on any of the other links

                Comment


                • #9
                  BassX this is a cookie issue, can you please start a new thread with all the revenelnt details.

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X