Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ubbthread import problems.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • void
    replied
    Does everything else import ok? The PM's, the user's, the groups, the permissions, etc ?

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    Hyper links not working

    When converting from ubbthreads to vb3 any hyperlinks that where created in ubb do not parse correctly. the display of the links themsevles are correct but the code which points you to the correct site is incorect. heres an example.

    the link on the page might read http://www.sanyo.com
    the actual pointer in the back ground says <A href="http:///"http://www.sanyo.com//">http:///"http://www.sanyo.com//"</a>


    which would lead you nowhere for some sites
    Last edited by Downlo; Fri 4th Jun '04, 1:55pm.

    Leave a comment:


  • macgeneration
    replied
    Hello,

    We have added this in ImExFunction.php around line 310 :

    Code:
    $htmlcode = preg_replace('#</font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />#','[ QUOTE ]',$htmlcode);
    
    $htmlcode = preg_replace('#<hr /></blockquote><font class="post">#','[/ QUOTE ]',$htmlcode);
    (delete the spaces in [ QUOTE ] and [/ QUOTE ] ) and it works fine (as you can see in this post). Our boards are now up and running

    But the private messages are not showing up. Hope we could make a new import with a fixed version soon.

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    almost all fixed

    I've fixed most of the problems I was having just having problems with code from ubbthreads beig parsed. eg


    </font><blockquote><font class=\"small\">Quote:</font><hr />


    I must say...

    you are a great businessman!!!

    <hr /></blockquote><font class=\"post\">


    Trying to figure out how i could fix this

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    fixed the group problem still having trouble with the private messages. they are not showing up i also notice the messages are not in the pm database table.

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    I think it has something to do with ubbthreads having the group ids set in this format -1-3-

    vbullettin would have these group numbers as 1,3 in the membergroupids the user group id row cannot take more than one group number. in ubbthread the group numbers are all under the U_groups row

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    just download versio1.14 still having the same problems.


    what could i be doing wrong

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    sorry should have posted again

    In reference to the private messages is this fixed in the newer version. I do notice on import. that he message are being imported
    45.45%, Imported from : Thomas_J , to : wmusser
    45.45%, Imported from : wmusser , to : Thomas_J
    45.45%, Imported from : Edi , to : Gandalf the Goober
    etc

    But when I go to my user control panel I cannot see any of the messages listed.

    I noticed macgeneration is having the same problem could we be doing something wrong. or is it a problem that is related to the group settings on the user import
    Last edited by Downlo : Today at 11:32am.
    Last edited by Downlo; Fri 28th May '04, 10:04am.

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    just realized you were refering to List Users with 15932 Messages

    could you please remove the other link in your post.

    In reference to the private messages is this fixed in the newer version. I do notice on import. that he message are being imported
    45.45%, Imported from : Thomas_J , to : wmusser
    45.45%, Imported from : wmusser , to : Thomas_J
    45.45%, Imported from : Edi , to : Gandalf the Goober
    etc

    But when I go to my user control panel I cannot see any of the messages listed.

    I noticed macgeneration is having the same problem could we be doing something wrong. or is it a problem that is related to the group settings
    Last edited by Downlo; Fri 28th May '04, 7:32am.

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    the link is not anywhere in this post except for the link you have posted now. could you please remove the link you could possibly be seeing a previous link I edited before. the only link i see is http://www.s98333679.onlinehome.us/group.jpg

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    This link is in your post :

    EDIT : removed

    The PM imports are fine on the tests I do.
    Last edited by Jerry; Fri 28th May '04, 7:27am.

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    the link is a croped picture it does not go to my admin control panel. that wouldn't be to smart

    is the private messages fixed also?

    thanks

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    I've fixed the member group import, it will be in 1.14 which will be out in about 30 mins.

    Looking at the moderator one now, though its nothing to do with group assignment.

    I'd suggest not posting links to your admincp.

    Leave a comment:


  • Downlo
    replied
    [img]/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif[/img]
    </font><blockquote><font class=\"small\">Quote:</font><hr />

    No the moderators are not being assgined. this is because every users is placed in the same group. which is a phantom group which has no id number or name in the group settings in the admin control panel. I tried moving 2 users to the administrators group to see if the settings would reset but they didn't. I got the passwords working now. but the private message still do not show up or are not assigned to any users . When importing I can see the private messages being imported. when i go to the Private Message Statistics i see 15932 under the Number of Messages heading but 1 user under Number of Users heading when i try to List Users with 15932 Messages it says No Users Matched Your Query. So i'm assuming the messages are not being assigned to any users.

    see the picture below for reference of the group settings
    http://www.s98333679.onlinehome.us/group.jpg
    Last edited by Downlo; Fri 28th May '04, 7:15am.

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Originally posted by Downlo
    I've also noticed that the private mesaages cannot be seen and/or they are not synced to the correct users.

    The password for each user is not ported over. So a user would not be able to acces the forum or retrieve there password. none of the moderators have moderator status they are all bunched in the same phantom group. if you'd like I can send a pic of what I see on screen.

    the ubb threads code is not converted into vbulletin code.( not sure if this was planned but it would be nice)
    Can you give an example of the ubb_threads code that isn't being parsed, also what is the problem with the moderators ? Arn't they being assigned to the forums propperly ?

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X