Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error - Import/Export

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error - Import/Export

    When I click on Import/Export in the ACP I get this:

    Database error in vBulletin:ImpEx Source 3.0.1:
    Link-ID == false, connect failed
    mysql error:

    mysql error number: 0

    Date: Tuesday 20th of April 2004 03:09:58 PM
    Script: http://www.onlinechristianparents.co...mpex/index.php
    Referer: http://www.onlinechristianparents.co...dex.php?do=nav
    What did I do wrong?
    The #1 Parenting Message Board

  • #2
    Did you edit the Impex config file with your database info?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      yes.

      I edited it with my info... took the "new" out. The uploaded the impex folder to www.mysite.com/forums
      The #1 Parenting Message Board

      Comment


      • #4
        SHould I be uploading the impex file to admincp?
        The #1 Parenting Message Board

        Comment


        • #5
          I deleted it and then re-uploaded it and finally it seemed to work until I clicked on the first one and got this:

          Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/pam/public_html/forums/impex/db_mysql.php on line 220
          The #1 Parenting Message Board

          Comment


          • #6
            Hello???

            ...could we please get an answer to this (Erika is helping me install vBulletin) and we've been waiting for several hours now...

            We would really like to get our phpbb files imported to vBulletin tonight!

            Thank you!

            Comment


            • #7
              Originally posted by Pamela
              Hello???

              ...could we please get an answer to this (Erika is helping me install vBulletin) and we've been waiting for several hours now...

              We would really like to get our phpbb files imported to vBulletin tonight!

              Thank you!
              Unfortunately, one person can really give you an answer right now on this issue and if he had it or had seen this he would have answered it.

              If you need faster service, you need to open a support ticket through official channels. It will then be assigned to the person who can help and he can provide and answer.

              SHould I be uploading the impex file to admincp?
              The entire IMPEX directory including its subdirectories should be uploaded to the AdminCP.
              Translations provided by Google.

              Wayne Luke
              The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
              vBulletin 5 API

              Comment


              • #8
                Thank you! We'll try that!

                Comment


                • #9
                  If I upload the impex file to /admincp, there is no Import/Export option in the ACP. If I upload it to /forums it does show up but doesn't work.

                  What am I supposed to do?
                  The #1 Parenting Message Board

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by erikajune
                    What am I supposed to do?
                    Try this thread here: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=101791

                    It might solve your problem with the database error.
                    Translations provided by Google.

                    Wayne Luke
                    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                    vBulletin 5 API

                    Comment


                    • #11
                      I'm getting exactly what that guy was getting except it is already set to "true".

                      Any other suggestions?
                      The #1 Parenting Message Board

                      Comment


                      • #12
                        Just trying to match support tickets to users ! Did you get this resolved ?
                        I wrote ImpEx.

                        Blog | Me

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Jerry
                          Just trying to match support tickets to users ! Did you get this resolved ?
                          Not yet, no.

                          I got an email (from you I believe) asking if:

                          $sourceexsists = true

                          is set in ImpExConfig.php....and YES it is!


                          Anything else we can try?

                          Please help!!! Thank you!

                          Comment


                          • #14
                            Is the database you are trying to connect to, the source, on the same server.
                            I wrote ImpEx.

                            Blog | Me

                            Comment


                            • #15
                              No, we changed hosts! Oh no...is that a big problem?

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X