Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is everyone's Facebook app working perfectly fine or what?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PossumX
    replied
    Is everyone's Facebook app working perfectly fine or what?

    Just installed last night so too early to tell. Spent too many hours getting the SSL cert straightened out on the sever ... LOL, Ugh. Working now I believe. Explore page is odd under IE9 with recent images showing as empty file references. Will continue rest of work tonight.

    https://apps.facebook.com/sportfishingforums

    Leave a comment:


  • PaulKet
    replied
    Besides random images showing up all over the place in unrelated posts when viewing "EXPLORE", mine works fine.

    Leave a comment:


  • SteveLV702
    replied
    Mine works fine nay thing I've noticed so far is ' is replaced with / in posts

    Leave a comment:


  • Is everyone's Facebook app working perfectly fine or what?

    Is it just me or does this forum seem awfully quiet. I feel like a beta tester or something and was wondering if the majority of users apps are working perfectly fine and mines just playing up?

    Ive reported 4 bugs (with one being a duplicate) in what the last couple of days with two bugs having more than one issue related to it -

    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBF-518 (2 issues)
    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBF-514 (3 issues)
    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBF-513

    So is it just me or is anyone else experiencing the above? I can really use the app until VBF-514 is sorted out as I have LOTS of threads which are quite long pages wise.

    All by myself..... Don't wanna be all by myself...

Related Topics

Collapse

Working...
X