Announcement

Collapse
No announcement yet.

Page not found (Options and Search for Users)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Page not found (Options and Search for Users)

    Running 4.2.5 and had a catastrophic event which required me to restore entire forum from a backup. Everything seems to be working fine EXCEPT for two things.

    In the ACP, all the menu items on the left seem to work except for two things (important things). When I click on either "Options" OR "Search for Users) I get "Page not found".

    Just as an experiment, I copied the link location from the Options Button and pasted it into a blank browser tab. The URL looks like this:

    https://www.myforum.com/forum/adminc...ons.php?null=0

    If I try to go to that link I get page not found of course. However, if I change the null=0 to null=1, then viola, the Options page comes up.

    Similar with the Search for Users button. When I click that I get Page Not found. When I copy the link and past into a blank browser tab, it looks like this:

    https://www.britishcarforum.com/bcf/....php?do=modify

    When IO click it it too give page not found.

    Any ideas how to fix these issues?


  • #2
    Reupload your vbulletin 4.2.5 files and replace all vBulletin files on your server. These links are hardcoded into the files.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API

    Comment

    Related Topics

    Collapse

    Working...
    X