Announcement

Collapse
No announcement yet.

Messages waiting for moderation

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • gnrx
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    You'll need to make sure your old addons work properly with new versions of PHP.
    Yes...some addons...its possible not working properly with new versions of PHP.

    Again, thank you very much!!

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You'll need to make sure your old addons work properly with new versions of PHP.

    Leave a comment:


  • gnrx
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    This issue appears to be caused by your [OzzModz] Welcome Thread / Post For New Users addon. It is creating new posts to welcome users but they aren't properly being assigned to a new thread. This means they can't be seen in the User Interface.

    You can delete them in phpMyAdmin with this query:

    delete from post where visible=0

    Disabling the addon should prevent the issue from recurring.
    Thanks Wayne,
    As I indicated in the ticket response, without your help I would not have been able to solve this problem.
    Also, I have been using this mod for a long time (years) and this problem has not happened to me so far, perhaps, and only maybe, it also has to do with the installation of the addon a few weeks ago GlowHost - Spam-O-Matic.
    But it's something I thought yesterday, I had not realized it.
    I checked it and reconfigured it, but everything was the same.
    I have made the changes suggested by you so that the error is not reproduced.
    I have also executed the query in phpmyadmin, and indeed, the 5070 queued moderation messages have disappeared.
    As I comment, without your help, I would not have been able to solve this problem.
    I thank you very much for all your help and attention!

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    This issue appears to be caused by your [OzzModz] Welcome Thread / Post For New Users addon. It is creating new posts to welcome users but they aren't properly being assigned to a new thread. This means they can't be seen in the User Interface.

    You can delete them in phpMyAdmin with this query:

    delete from post where visible=0

    Disabling the addon should prevent the issue from recurring.

    Leave a comment:


  • gnrx
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    You have a vBulletin 4 license. They have lifetime ticket support.
    Yes, I have a vBulletin 4 license, and I was think that, the policies of ticket support was changed, but like indicate you, I have vB4 and lifetime ticket support.
    I view your reply, I go to reply,

    Thank you very much!!!

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You have a vBulletin 4 license. They have lifetime ticket support.

    Leave a comment:


  • gnrx
    replied
    Hello Wayne.
    I open a ticket but they indicate that, are not eligible for ticket support at this time with my license.
    Also;
    Code:
    While you're without ticket support, we'll do our best to provide support via the forums. In a case where we have exhausted our support options via the forum we can escalate your issue back into a ticket when required.
    I understand therefore that, a while ago, the license and support policy changed (something that was unknown). I must exhaust the tracks through this forum, once sold out, then open a new ticket (in my open ticket I made reference to this thread).
    From what I understand, I must exhaust all possibilities here.
    I have come up with an option that I do not know if it is viable, is it possible to visualize these messages that are in moderation queue in phpmyadmin?

    Thanks and regards.

    Leave a comment:


  • gnrx
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    I don't know what is happening either. You would have to open a support ticket with access to the server so we can actually know what is going on.
    Ok, thanks Wayne.
    I go to open a support ticket.

    Regards.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    I don't know what is happening either. You would have to open a support ticket with access to the server so we can actually know what is going on.

    Leave a comment:


  • gnrx
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    Make sure you have access to all forums. Administrators are not gauranteed access to all forums. Check Forums & Moderators -> Forum Permissions and your personal Access Masks.
    Thanks for the reply.
    I have reviewed what you are saying, I do not see anything strange.
    I have two users as administrators, I have logged in with both and it happens to me with both.
    I have logged in with a super admin user, the same thing happens to me.
    The other day create a new group of users, but copy their permissions, I do not have any group of users so that the messages are in moderation queue.
    Even so, 2 days ago I detected that, two users, from different groups, had their messages queued for moderation (but they were only 2 or 3 messages), I could not detect the failure.
    I have performed the following test:
    I see that the number of messages in moderation queue has remained at 5070 (messages, not threads).
    I have performed the following test:
    I have disapproved a message manually from a thread, then 5071 appears to me and when I click on see, only the message that I have manually disapproved appears to me (I have taken a message from a thread at random).
    Once again approved, 5070 reappear, but when clicking on see, as before, nothing appears, no message, no thread or nothing at all ...
    I do not know what can be happening ...

    Thanks.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Make sure you have access to all forums. Administrators are not gauranteed access to all forums. Check Forums & Moderators -> Forum Permissions and your personal Access Masks.

    Leave a comment:


  • gnrx
    replied
    Hello.
    Also, in ModCP any thread or post or message in moderation queue.
    Since I opened this thread until this last answer, now in admincp, 5070 messages appear in moderation queue.

    I've searched everywhere, I'm not able to find where they are, what happens ... I do not see anything ...

    Thanks and regards.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    In vBulletin 4, you view the Moderation Queue in the ModCP. Can you view them there?

    Leave a comment:


  • gnrx
    started a topic [Forum] Messages waiting for moderation

    Messages waiting for moderation

    Hello.
    When I access to admincp I view that appears Messages waiting for moderation (around 500-600 messages), but when I click in view messages, any thread or post to moderation.
    Strange for me...
    I review check permissions in user groups, don't view any strange.
    Also, in admincp, moderation, click in view messages for moderation and also, any post or thread for moderation.
    In the statics of admincp, the total messages waiting for moderation is increasing.
    I can not see the user, or the messages, or what user group it belongs to or in what forum it is posting ...

    Thanks in advance.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X