Announcement

Collapse
No announcement yet.

Skype image not loading on forums

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Skype image not loading on forums

    Where it's supposed to show my status on Skype, it just shows a broken image link. Is there a fix for this?
    They see me trollin' they hatin.

  • #2
    Microsoft changed the API for Skype so this no longer works.

    Due to the considerable development time needed to correct what is a very seldom used feature, in 4.2.4 we have removed the Skype status altogether, it will now just show the icon.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Is 4.2.4 available yet?
      They see me trollin' they hatin.

      Comment


      • #4
        Yes, as a beta, but it's fine to run on production sites.

        Or you could just edit the template and remove the code.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          How to I do that? Like what code do I remove?
          They see me trollin' they hatin.

          Comment


          • #6
            I'm downloading the beta. So, you're saying that it's safe to run without any issues? I mean, if so, I'll upgrade, otherwise, I'll wait for the final version. But one question, is there an ETA on the final version?
            They see me trollin' they hatin.

            Comment

            Related Topics

            Collapse

            Working...
            X