Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.2.3 Problem with quick reply

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Paul M
    replied
    It works perfectly fine for me.

    Leave a comment:


  • BadGuy
    replied
    Any update?

    Leave a comment:


  • BadGuy
    replied
    Code:
    PHP 5.4.45 (cli) (built: Jan 12 2016 17:48:08)
    Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group
    Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies
        with XCache v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo
        with the ionCube PHP Loader v4.7.5, Copyright (c) 2002-2014, by ionCube Ltd.
        with XCache Cacher v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo

    Leave a comment:


  • Mark.B
    commented on 's reply
    Please start your own thread with full details of the problem.

  • Mark.B
    replied
    Originally posted by BadGuy View Post
    Hi

    We got a new problem started after we upgraded to 4.2.3 with quick reply.

    We can't write any words that includes symbols using quick reply but when we use the normal new replay page we can write them fine.

    This is an example for a word with symbols: ālńēřjš_ālbēřŷ

    Please advice.
    What version of php are you running on the server?

    Leave a comment:


  • gh.rohit
    replied
    I am facing similar issue on 5.1.10 as well

    Leave a comment:


  • BadGuy
    started a topic [Forum] 4.2.3 Problem with quick reply

    4.2.3 Problem with quick reply

    Hi

    We got a new problem started after we upgraded to 4.2.3 with quick reply.

    We can't write any words that includes symbols using quick reply but when we use the normal new replay page we can write them fine.

    This is an example for a word with symbols: ālńēřjš_ālbēřŷ

    Please advice.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X