Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.2.3 Problem with quick reply

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] 4.2.3 Problem with quick reply

    Hi

    We got a new problem started after we upgraded to 4.2.3 with quick reply.

    We can't write any words that includes symbols using quick reply but when we use the normal new replay page we can write them fine.

    This is an example for a word with symbols: ālńēřjš_ālbēřŷ

    Please advice.

  • #2
    I am facing similar issue on 5.1.10 as well

    Comment


    • Mark.B
      Mark.B commented
      Editing a comment
      Please start your own thread with full details of the problem.

  • #3
    Originally posted by BadGuy View Post
    Hi

    We got a new problem started after we upgraded to 4.2.3 with quick reply.

    We can't write any words that includes symbols using quick reply but when we use the normal new replay page we can write them fine.

    This is an example for a word with symbols: ālńēřjš_ālbēřŷ

    Please advice.
    What version of php are you running on the server?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #4
      Code:
      PHP 5.4.45 (cli) (built: Jan 12 2016 17:48:08)
      Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group
      Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies
          with XCache v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo
          with the ionCube PHP Loader v4.7.5, Copyright (c) 2002-2014, by ionCube Ltd.
          with XCache Cacher v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo

      Comment


      • #5
        Any update?

        Comment


        • #6
          It works perfectly fine for me.
          Baby, I was born this way

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X