Announcement

Collapse
No announcement yet.

Home page white

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Home page white

    Hi all

    I've just upgraded to 4.2.3 and now if i go to my forum using www.blabla.com i get a blank page but if i add /index.php or /forum.php the forum loads up does anyone know what's up i've looked everywhere and cant find nothing i've disabled add-on still the same.

    Thanks Mark

  • #2
    I'm seeing a non-vBulletin page at the URL linked to.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      that was just an example lol heres the right address http://www.vx-enthusiast.com

      Comment


      • #4
        Check if you have an empty index.html file

        If not go through list https://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages

        Comment


        • #5
          Originally posted by Markos1977 View Post
          Hi all

          I've just upgraded to 4.2.3 and now if i go to my forum using www.blabla.com i get a blank page but if i add /index.php or /forum.php the forum loads up does anyone know what's up i've looked everywhere and cant find nothing i've disabled add-on still the same.

          Thanks Mark
          Sounds like your apache is not set to look for index.php (either at all, or in preference to index.html).

          Baby, I was born this way

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X