Announcement

Collapse
No announcement yet.

Publish on facebook doesn't work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Joe D.
    replied
    Originally posted by RichieBoy67 View Post
    When I uploaded these it caused my site to redirect to github.. Are there edits involved? I just uploaded the 3 source files to the includes/fb directory..i have 4.2.2 though.
    They shouldn't have been necessary in 4.2.2. - the files were included by default in 4.2.2 - http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-15615

    Leave a comment:


  • LoveStream
    replied
    It just working now seems to me.

    Leave a comment:


  • RichieBoy67
    replied
    When I uploaded these it caused my site to redirect to github.. Are there edits involved? I just uploaded the 3 source files to the includes/fb directory..i have 4.2.2 though.

    Leave a comment:


  • K!nG
    replied
    Joe D. Thanks a lot, it is working now I am able to share it just like before Thanks for your help on this one.

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    No problem- one of our Developers, Freddie, suggested the fix- I tested it on my forum and it worked, and all feedback I have received from others is that it fixes the "Publish to Facebook" issue.

    Leave a comment:


  • K!nG
    replied
    Thanks Joe D. for your help on this one. I will try to fix it when i get back home tomorrow Hopefully it will work and will update it here as well

    Leave a comment:


  • JakeAppliance
    replied
    Thanks for the information about this, I just updated those 3 files on my site and it fixed it, and it also solves the slow/sluggish issue I was getting when logged into facebook connect.

    Leave a comment:


  • dizzynation
    replied
    Thank you, was just about to post the same issue.

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    OK so we have a working fix for now- it requires downloading an updated Facebook SDK and uploading 3 files to your /includes/facebook/ folder-

    Download the facebook SDK from https://github.com/facebook/facebook-php-sdk

    Upload the three files from \src to your \includes\facebook directory.

    It worked to fix "Publish to Facebook" on my 4.2.0 forum. Please let me know if you have any problems.

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    I am also finding the same problem both on my own forum and on this forum (vBulletin.com.)

    I got an email from Facebook a few days ago saying they were making changes and I needed to do something in my developer account which I ignored- but it looks to me recent changes may have broke this feature. We (other support staff and myself) are doing some testing to get to the bottom of this. Will post more when we know it.

    In the mean time if anyone out there DOES have this feature still working I'd love to get a link to your site so I can see if it works for me.

    Thanks.

    Leave a comment:


  • K!nG
    started a topic [Forum] Publish on facebook doesn't work

    Publish on facebook doesn't work

    Hi all,

    I am pretty sure this question has been asked so many times and was answered as well and i went through them, but still my problem is not solved. When i create a new thread and at bottom is says "Publish to facebook" Click image for larger version

Name:	fb.PNG
Views:	1
Size:	3.0 KB
ID:	3725507
    and after clicking it and submitting the thread doesn't show anything/activity on my facebook wall. It's not working for any user. It was working fine and stopped working all of sudden.

    Can please anyone help me on this one ?

    Thanks in advance

Related Topics

Collapse

Working...
X