Announcement

Collapse
No announcement yet.

showthread.php high CPU usage

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] showthread.php high CPU usage

    Hello!

    I don't know why but showthread.php is having high CPU usage. I don't have added mods recently. The only mod I have on showthread is the "thank you button".

    I have optimized and removed all other info from settings.

    Any idea why?

    im runing on a vps 4gb ram users online 200-400
    Zzz!!!! aBlog!
    aBird tweets!

  • #2
    I'd suggest you to request a full server optimize https://www.vbulletin.com/go/tweak

    Former vBulletin Support Staff
    Need Help?, Or P.M. Me

    Comment


    • #3
      I have already optimize it!
      ?
      Zzz!!!! aBlog!
      aBird tweets!

      Comment


      • #4
        Showthread would be the most used page on an active forum- has your traffic simply increased?

        Comment


        • #5
          Not a lot...
          Zzz!!!! aBlog!
          aBird tweets!

          Comment


          • #6
            Same here, since last wek we've started having a high CPU usage from showthread.php. Our visits are the same from weeks ago, but the CPU usage is getting the server down. Any clues?

            Comment


            • #7
              We had to suspend the account because it was affecting other accounts on the same server, but when we enable it, it starts using a lot of CPU. Take a look at the following image:

              Comment


              • #8
                Just an update. I tried unabling all plugins and the CPU usage decreased. Started activating plugins one by one, eveything looks fine. The last one to be activated is Post you thank. I think the problem is there.

                Comment


                • #9
                  I have already disabled that! but the situation is the same...
                  Zzz!!!! aBlog!
                  aBird tweets!

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X