Announcement

Collapse
No announcement yet.

My Forum homepage does not have H1 tags?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dog-tag
    replied
    Just to update this, I found out this modification I used was the cause -
    http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=257765

    I forgot all about it, its not a plugin so I didn't notice it.

    Leave a comment:


  • dog-tag
    replied
    Cheers Mark! I'll text compare the default template and my current one, and see what I can find.

    Thanks for the reply, really appreciated

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    If it's the forum index, check your FORUMHOME template. h1 and h2 tags should be in there.

    And yes you're right, looking at the site in your licence, they don't exist, but it is a custom style.

    They need inserting back in...not too hard to do this yourself by comparing the template with a default one, but they may also be missing on other pages.
    May be worth approaching the style's author.
    Last edited by Mark.B; Wed 16 Jan '13, 3:44am.

    Leave a comment:


  • dog-tag
    replied
    Its linked to my vBulletin account.

    I don't want to paste a link here if you don't mind Mark!? Perhaps I've accidentally deleted it? What template should it be in?

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Do you have a link to the page?

    vBulletin 4.2.0 has h1 and h2 tags on the forum index page by default.

    Leave a comment:


  • dog-tag
    started a topic [Forum] My Forum homepage does not have H1 tags?

    My Forum homepage does not have H1 tags?

    I'm just wondering why my forum homepage does not have h1 tags?

    Is there a way for me to add one set of tags please? I'm obviously looking to further my on-page SEO

Related Topics

Collapse

Working...
X