Announcement

Collapse
No announcement yet.

help with menu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    msnhockey
    Member

  • msnhockey
    replied
    i did revert as i lost some of the styling on the navbar but i will make sure sure again here and edit/create any tabs and see what happens

    - - - Updated - - -

    i missed a revert on thing and thats what it was. It wasnt highlighted red saying any changes but the menu is now where its supposed to be and now fixing it to get my colors back..

    thanks to all who has helped

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    Did you revert your navbar template after upgrading to 4.2? If not, you need to do this then create/edit any tabs via the Navigation Manager

    Leave a comment:

  • msnhockey
    Member

  • msnhockey
    replied
    link to site is http://theufhl.com/forum/forum.php
    style - Snapshot V2 (this is the default one that comes up)

    - - - Updated - - -

    i think the problem is within the <ul class="floatcontainer"> </ul>

    but i compared to other styles and they look the same though, but using the google Inspect Element i can see where there flaws are but when i try to fix nothing changes..

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    Link to your site and the name of that style?

    Leave a comment:

  • msnhockey
    Member

  • msnhockey
    replied
    i been doing that.. i reverted all navbar stuff and anything navbar related in .css files

    where else could i check you think

    Leave a comment:

  • Dominic
    Senior Member

  • Dominic
    replied
    Then you should compare both styles and check the differences between them in the template, the error must be in the costum style.

    Leave a comment:

  • msnhockey
    Member

  • msnhockey
    replied
    no its only on this style ..all others are fine. the only thing that has changed is updating the forums

    Leave a comment:

  • Dominic
    Senior Member

  • Dominic
    replied
    Do you have this issue too when using the default style?

    Leave a comment:

  • msnhockey
    Member

  • msnhockey
    replied
    Originally posted by Mike317 View Post
    The Quick links are supposed to be right up under the nav bar.
    thats right Mike317

    Leave a comment:


  • Mike317
    replied
    Originally posted by Lynne View Post
    I don't understand the problem. If you look at this page here, you will see a small gray area between the navtabs and the main body which is what I am seeing in your image. Is that what you are saying shouldn't be there?
    The Quick links are supposed to be right up under the nav bar.

    Leave a comment:

  • Lynne
    Former vBulletin Support

  • Lynne
    replied
    I don't understand the problem. If you look at this page here, you will see a small gray area between the navtabs and the main body which is what I am seeing in your image. Is that what you are saying shouldn't be there?

    Leave a comment:

  • msnhockey
    Member

  • msnhockey
    started a topic [Forum] help with menu

    help with menu

    I recently noticed that my navigation menu is not the way its supposed to be and i cant not find where to edit this to be back the way it was

    I am including an image so you can see what i am seeing

    hope the pic helps and thanks in advance


    Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	71.2 KB
ID:	3725274
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X