Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum title not showing in forum header

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Forum title not showing in forum header

    In the top bar above each of my forums, the only things showing are "threads/posts" and "last post". Isn't the title of the forum supposed to show as well?
    Thanks

  • #2
    A screenshot and link to your forum would help.
    Former vBulletin user

    Comment


    • #3
      Of course.

      www.tenringguns.com

      Click image for larger version

Name:	FireShot Screen Capture #002 - 'Northwest Guns Community' - www_northwestguns_com_forum_php.png
Views:	1
Size:	165.3 KB
ID:	3690943

      Comment


      • #4
        What about the default vBulletin style

        Create a new style with no parent:

        Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
        Parent Style: No Parent Style
        Title: Default vBulletin
        Allow User Selection: Yes
        Save


        Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

        Former vBulletin Support Staff
        Need Help?, Or P.M. Me

        Comment


        • #5
          The link you've provided is not taking me to your forum. Please provide a link to the actual forum concerned.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            I believe this is your forum link.

            http://www.northwestguns.com/forum.php

            Pardon me if i got it wrong, but i believe you wants something like this ..... (see below screenshot)

            Click image for larger version

Name:	forumheaderv.png
Views:	1
Size:	37.0 KB
ID:	3690944

            For this, you need to create a new forum (with specific name, you want for that complete section) and use the following settings.

            Click image for larger version

Name:	settingsp.png
Views:	1
Size:	143.0 KB
ID:	3690945

            These are the settings that i have on my forum. Admins can correct me if i am wrong or the settings are wrong.

            Thanks

            Comment


            • #7
              Originally posted by AliMadkour View Post
              What about the default vBulletin style

              Create a new style with no parent:

              Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
              Parent Style: No Parent Style
              Title: Default vBulletin
              Allow User Selection: Yes
              Save


              Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?
              There is no "add new style" option under "style manager".

              - - - Updated - - -

              Got it figured out. Had to change the "act as forum" button to "no".

              Comment


              • #8
                To get what is mentioned in the above screenshot, "Act As Forum" should be set to "No". This causes the forum to act as a category.
                MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                AdminAmmo - My Cloud Demo

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X