Announcement

Collapse
No announcement yet.

problem with Youtube and the new Firefox-Version!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] problem with Youtube and the new Firefox-Version!

    Hello,
    since updating to the latest Firefox version 17.XX we see in the forum only the first Youtube video is on the next following pages only display a black box? By contrast, the IE works perfectly, what can I do now?
    We have many members using the Firefox


    Here's an example:

    http://www.overclockingstation.de/ku...-fred-2-a.html



    thank you

  • #2
    Your links works fine for me on FF 17.0.1... I would suggest re-installing Flash player.

    Comment


    • #3
      I went through four pages using firefox 17.0.1 and I saw the videos just fine.

      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

      W3Schools <- awesome site for html/css help

      Comment


      • #4
        Indeed...I can see the videos ok in Firefox too.

        Local issue, definitely.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X