Announcement

Collapse
No announcement yet.

Image Upload Problems Vb4.2.2 patch 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Image Upload Problems Vb4.2.2 patch 2

    Members are getting error when trying to upload pictures from Pc's.

    imageinfo Failed: <pre>sh: /usr/bin/identify:No such directory</pre>

    Question #1 what ver. of php should I be running. Also I have confirmed that Imagemagic is installed on my server.

    My forum image setting is: ImageMagick6 /usr/bin/ and has always been this setting.

    I have Photopost installed for my gallery and
    My config-inc.php has always been set to:

    // Path to MOGRIFY executable
    // There should be no spaces in the directory names, use short names if necessary.
    // Examples:
    // $mogrify_command = "c:\progra~1\imagemagick\mogrify.exe";
    // $mogrify_command = "c:\ImageMagick\mogrify.exe";
    $mogrify_command = "/usr/bin/mogrify";

    Can someone please help.
    Thanks Jose'
    Jose Duddy (Owner)
    http://www.dollchatter.com
    http://www.joseduddy.com

  • #2
    It looks like you selected ImageMagick in AdminCP > Settings > Options > Image Options > Image Processing Library but you didn't enter a valid path in the Setting ImageMagick Binary Path That is a path you need to verify with your host.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      thank you very much I got it working
      Jose Duddy (Owner)
      http://www.dollchatter.com
      http://www.joseduddy.com

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X