Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum suddenly deactivates hooks itself

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • donald1234
    replied
    I would get rid of vbseo alltogether, DB also has a like system again lite is free with import script from vbseo.

    http://www.dragonbyte-tech.com/produ...t-thanks-like/

    Leave a comment:


  • Zambfd
    replied
    Originally posted by donald1234 View Post
    This would be your best solution.

    http://www.dragonbyte-tech.com/f10/vbseo-dbseo-13409/

    http://www.dragonbyte-tech.com/produ...ragonbyte-seo/

    (the lite edition is free but I think you need pro to rewrite vbseo URL's)

    Sounds good. Thank you.

    But i still want to know, what's the reason for our issu in this one single forum while the other instances are running fine. Mh.

    Leave a comment:


  • donald1234
    replied
    This would be your best solution.

    http://www.dragonbyte-tech.com/f10/vbseo-dbseo-13409/

    http://www.dragonbyte-tech.com/produ...ragonbyte-seo/

    (the lite edition is free but I think you need pro to rewrite vbseo URL's)
    Last edited by donald1234; Wed 26th Nov '14, 4:40am.

    Leave a comment:


  • Zambfd
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    VBSEO is proven to be insecure and is no longer available or being updated. You'll want to replace it with a different addon or remove it from your system.
    Thats why i already mentioned the question for alternative plugins in my start post, if there isn't any other solution for this problem.

    According to the symptoms, it sounds like there is a Javascript conflict causing an error somewhere. One Javascript error can render the entire Javascript engine inoperable. You'll need to ask at vbulletin.org for help in tracking down issues with addons.
    I wrote that there isn't any javascript implementation, when the issue happens because the plugins/hooks are deactivated.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    VBSEO is proven to be insecure and is no longer available or being updated. You'll want to replace it with a different addon or remove it from your system.

    According to the symptoms, it sounds like there is a Javascript conflict causing an error somewhere. One Javascript error can render the entire Javascript engine inoperable. You'll need to ask at vbulletin.org for help in tracking down issues with addons.

    Leave a comment:


  • Zambfd
    replied
    Originally posted by kh99 View Post
    Are you sure all hooks are deactivated? vbulletin builds all the plugins for a given hook location into one piece of code, so I could imagine a situation where an error in one product would stop another product's plugin from working. Maybe check in your error log if you can and see if there are any clues there.
    Thank you for your response.

    Not 100% sure .. but even the javascript implementation is gone, all tabs, the like system a.s.o.

    The Problem is the errorlog is empty. Oh and the issu happend again some minutes ago with the deactivated vbseo addon. :\ .. and we did not change anything on the forum last friday. I really don't get it.

    Leave a comment:


  • kh99
    replied
    Are you sure all hooks are deactivated? vbulletin builds all the plugins for a given hook location into one piece of code, so I could imagine a situation where an error in one product would stop another product's plugin from working. Maybe check in your error log if you can and see if there are any clues there.

    Leave a comment:


  • Zambfd
    started a topic Forum suddenly deactivates hooks itself

    Forum suddenly deactivates hooks itself

    Hi,

    we are running several VB forums (4.2.2 Patch Level 2). Last friday the largest of the forums (340k threads, 6.8Mill posts, 120k registrations) started to deactivate the hook system itself(!) every XX minutes for no reason. The board acts like "enablehooks = 0" or "DISABLE_HOOKS = true" but none of this values is set. When we deactivate VBSEO the affected forum is running fine. It has the exact same configuration like it's duplicated test forum and another larger forum and both are working as intended (with an active VBSEO).

    We tryed to deactived several sub plugins of VBSEO.. same problem. We increased the memory limit of the board .. same problem. After several minutes the hook system is offline again, until we (de-)activate any of the installed addons.

    We use the like system of VBSeo too, so if there is no other solution then get rid of it, we need a solution to replace the seo url system with the exact same format and a plugin for the like system. But prior to that we want to know what happened and if there is any possibilty to repair it.

    Thank you
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X