Announcement

Collapse
No announcement yet.

Facebook Connect problem with IE9

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • quitsmoking
    replied
    Worked for me for 4.2.2 ;var A=((YAHOO.env.ua.ie>9) ie9 okay




    Leave a comment:


  • uydudoktoru
    replied


    ;var A=((YAHOO.env.ua.ie>9) ie9 okay

    Leave a comment:


  • MikeF
    commented on 's reply
    There is a mention for:

    Code:
    ;var A=((YAHOO.env.ua.ie>0)
    in 4.2.1.

    I dare not mess with it on a production site but confirm that this problem has existed ever since Facebook adopted some major changes months ago.

    Maybe get the code from the original 4.2.0 vbulletin_facebook.js and bring it back with your conditional? Obviously this would not be supported, but it may resolve it, at least somewhat.

  • Caseycase
    replied
    I admit I didn't really know what I was doing but I tried changing the code to
    Code:
    is_ie && YAHOO.env.ua.ie < 8
    This seemed to work then in IE 8,9 and 10.
    In version 4.2.1 the code
    Code:
    IS_IE
    is no longer present in the file so I'm looking for a new solution for 4.2.1

    Leave a comment:


  • GasMan320
    replied
    Originally posted by olijo View Post
    fixed the problem by doing this : Edit
    /clientscript/vbulletin_facebook.js
    Search after :
    Code:
    if(is_ie)
    Replace by :
    Code:
    is_ie && YAHOO.env.ua.ie < 10
    Regards, Olivier
    Thank you for taking the time to write this up -- just tried this and I can confirm it works on 4.2.0 with IE 10 but still doesn't work with IE 9 for me. Were you able to get it working with IE 9?

    Thank you.

    Leave a comment:


  • olijo
    replied
    fixed the problem by doing this :
    Edit
    /clientscript/vbulletin_facebook.js
    Search after :
    Code:
    if(is_ie)
    Replace by :
    Code:
    is_ie && YAHOO.env.ua.ie < 10
    Regards,
    Olivier

    Leave a comment:


  • GasMan320
    replied
    It doesn't work on Internet Explorer 9 OR 10 so upgrading to 10 makes no difference.

    Leave a comment:


  • terrymason
    replied
    Originally posted by Amaury25 View Post
    Are you running the latest version of Internet Explorer? The latest version is Internet Explorer 10.
    No, I'm running internet explorer 9. I did a quick look at my logs and very few of my users are running 10 - most of them are on 8 and 9, so having this work for older verizons of IE would be pretty important for my site.

    Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	1
Size:	22.1 KB
ID:	3691226

    Leave a comment:


  • Amaury
    replied
    Originally posted by terrymason View Post
    Has anyone been able to fix this? It doesn't even work on vbulletin.com

    How I see this site in IE
    [ATTACH=CONFIG]64067[/ATTACH]


    and in Chrome
    [ATTACH=CONFIG]64068[/ATTACH]
    Are you running the latest version of Internet Explorer? The latest version is Internet Explorer 10.

    Leave a comment:


  • terrymason
    replied
    Has anyone been able to fix this? It doesn't even work on vbulletin.com

    How I see this site in IE
    Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	1
Size:	43.6 KB
ID:	3691224


    and in Chrome
    Click image for larger version

Name:	2.PNG
Views:	1
Size:	46.8 KB
ID:	3691225

    Leave a comment:


  • Ion Saliu
    replied
    The changes Facebook made end 2012 – beginning 2013 make Facebook Connect in vBulletin incompatible. The Publish to Facebook feature in vBulletin posting no longer works in all browsers. It worked for me up until the first week of January 2013.

    Facebook has some problems now (as always ) I post directly on my Profile page; sometimes, the messages are delayed; other times they seem to be deleted, then they reappear mysteriously!

    I checked my Facebook development area, the settings, and the Facebook settings in my vBulletin AdminCP. Everything is as should be.

    There was another Facebook incompatibility problem in vBulletin – it was fixed in version 4.0.7. Maybe another fix is needed.

    Ion Saliu
    Forums: Lottery, Lotto, Gambling, Software, Systems

    Leave a comment:


  • obmob
    replied
    Yeah, seems that internet explorer is the one having issues... any work around?

    Leave a comment:


  • Ion Saliu
    replied
    Originally posted by JaymieB View Post
    Scratch that its there but does not work on any browser. When I click the Connect button nothing happens.
    Don’t scratch it! Facebook Connect works for me in Google Chrome:

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Does this happen in a brand new, default style?

    Leave a comment:


  • JaymieB
    replied
    Scratch that its there but does not work on any browser. When I click the Connect button nothing happens.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X