Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error since 4.2.2 PL2 upgrade today

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lynne
    replied
    You need to click to Download vB4 Suite (or Forum, whichever you have). It is NOT in the patches area.

    Leave a comment:


  • The Vegan Forum
    replied
    I can only see PL1 when I log into the members area. Has it been removed?

    Leave a comment:


  • Rhody401
    replied
    .... feeling like a newb today

    Have a great day

    Mike

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Glad you got it figured out.

    Leave a comment:


  • Rhody401
    replied
    OK, the issue appears to be a bit of carelessness on my part. I had extracted the new version to an existing folder on the local PC before uploading it to the server. Within that upload was a 2012 version of the config.php file, which I have since replaced with one from a two hour old backup. I should have extracted to a clean/empty folder, before uploading.

    All seems to be well, and i'll make sure there were no other old files (plug-ins) that were uploaded over newer versions.

    I think i'm probably all set for this issue, which can be disregarded.

    Mike

    Leave a comment:


  • Rhody401
    replied
    I am also getting some of these, on some pages:


    Warning: mktime(): You should be using the time() function instead in ..../includes/class_core.php(4715) : eval()'d code on line 1

    Warning: Creating default object from empty value in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 38
    (One for each instance postbit is displayed on the page. so 11 repeats in this case)


    Leave a comment:


  • Rhody401
    started a topic Error since 4.2.2 PL2 upgrade today

    Error since 4.2.2 PL2 upgrade today

    I am having various issues since today's upgrade from 4.2.2 PL1 to PL2. I copied all the files and ran the upgrade procedure from the install folder, per the readme, then zapped the install folder.

    I get this on every page:

    Warning: mktime(): You should be using the time() function instead in ..../includes/class_core.php(4715) : eval()'d code on line 1

    Things I have tried:
    -I tried a new clean default theme with no parents. same behavior.
    -I went through every plug in and disabled them one at a time. same behavior
    -I turned off the plug in hooks system completely. same behavior.

    I am running out of ideas as to the possible cause of this new error message, brought on by today's upgrade. Any suggestions appreciated

    php 5.4.32
    mysql 5.5.40-36.1

    Thanks in advance
    Mike
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X