Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error in header after import

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Error in header after import

    I'm still learning my way around vBulletin...can anyone help me figure this out? I just imported into a beta board from PHPbb.

    I deleted all the importids and user groups like other threads pointed me to. I also followed the clean up instructions and did not have an effect.

    Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in [path]/includes/functions.php on line 844

    Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in [path]/includes/functions.php on line 844
    - - - Updated - - -

    Here is the forum: http://mordorhq.com/vb/forum.php

  • #2
    When and where this error occur?
    Please feel free to contact me if you have any questions or concerns

    Links: vBulletin Manual - Code Documentation - FAQ - Bug Tracker - Lemon Juice
    vBulletin 5 Connect: Extensions - Articles - Features - Purchases

    Comment


    • #3
      Me also have same problem: http://www.brotherhood-of-steel.com I do not know whats wrong I was trying and install and stuff yesterday and sudetly today I get this error.

      Comment


      • #4
        Sounds like a bad date of birth for one of your members. Have a scan through your user table and check that your members have the year of their date of birth in the full yyyy format
        Vote for:

        - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
        -
        *PM - Add ability to reply to originator only*
        - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
        - "Quick Route" Interface...

        Comment


        • #5
          Thanks for the help Wayne
          Last edited by user-1231235234532; Mon 5 Aug '13, 1:01pm.

          Comment


          • #6
            Sorry for leaving this thread un-replied to, having 6000 users on your neck about the site being down is not fun.

            The problem seemed to have been that when using ImpEx, I ordered it to handle more import data than my server's PHP memory could handle at one time. Therefore, once I turned down the amount of data the script was importing per run, everything came through correctly.

            Comment


            • #7
              Originally posted by DeltaHawk5 View Post
              Sorry for leaving this thread un-replied to, having 6000 users on your neck about the site being down is not fun.

              The problem seemed to have been that when using ImpEx, I ordered it to handle more import data than my server's PHP memory could handle at one time. Therefore, once I turned down the amount of data the script was importing per run, everything came through correctly.
              Glad you got it sorted, and manay thanks for coming back to the thread with the update - it can be really useful if others encounter the same issue.
              MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

              TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
              AdminAmmo - My Cloud Demo

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X