Announcement

Collapse
No announcement yet.

Product Import System Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Product Import System Issue

    Hi,
    When ever I try to import any product.....
    It stucks after doing below things
    ------------------------------------------------------------------
    Rebuild Style Information
    Updating style information for each style

    Default Style ... (Templates) (StyleVars) (Replacement Variables) Done.

    Default Mobile Style ... (Templates) (StyleVars) (Replacement Variables) Done.

    Rebuild Style Information
    Updating style information for each style

    Default ... (Templates) (StyleVars) (Replacement Variables) (CSS) Done.
    -----------------------------------------------------------------
    AdminCP Page does not refreshes and no settings are created in the AdminCP as that imported product should create.
    No errors are generated either on forums or AdminCP

    Now this is happening with any Product I am trying to import so this is not Product issue. I guess some PHP configuration is required to be changed can someone please advise me on this?


    Regads
    Fakher

  • #2
    You are uploading the files for those products as well I take it.

    Comment


    • #3
      Yes I am uploading the files required for these Mods/Products as well.

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X