Announcement

Collapse
No announcement yet.

CMS Missing - Setting Articles as default results in redirect loop

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] CMS Missing - Setting Articles as default results in redirect loop

    Upgraded to 4.2.0 and now I no longer have a CMS. When I set the "Articles" as the default page it creates a redirect loop.

    vBulletin's search function is so ****ty, I can't search for the answer.

    What am I doing wrong? I read the sticky's and it's not really giving me an answer anywhere that I can see.

    - - - Updated - - -

    No one?
    Jason Craig – Partner
    Wet Coast Sports LTD
    Fishing Reviews TVBC Fishing ReportsFly Fish BCFly Tying Bug

  • #2
    Hi.

    Please create a support ticket and provide site url and admin un/pass. It is not really possible to fix your problem with a simple vague description.
    Also, make sure you have correct 4.2 files, have disabled all add-ons and switched to english language if you have not already.

    Comment


    • #3
      Done, but didn't even receive the confirmation email of the support ticket.
      Jason Craig – Partner
      Wet Coast Sports LTD
      Fishing Reviews TVBC Fishing ReportsFly Fish BCFly Tying Bug

      Comment


      • #4
        I bet you VBSEO?
        Holiday Forum
        Motor Car Forum
        Political Forum
        Web Hosting Forum

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X