Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't upload images

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Can't upload images

    Since 4.2.0 patch level 2 update my site has been unable to upload images in the forum posts/reply.

    Uploading images halts 75% through the upload and then when I move my mouse on the allert icon i can see "500 [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2038"]" The same happens at my site as you can see in following video uploaded by another user (RedFoxy):



    Our site depends on the ability to post images.

    Please, any advise will be VERY MUCH appreciated!!!!

  • #2
    Please disable the attachment manager in the Admincp and check that the attachment directories has full permissions (777)
    vBulletin Services I offer: www.Todo10.com
    Technical vB/Server/Hosting support Service also!

    Comment


    • #3
      Originally posted by cloferba View Post
      Please disable the attachment manager in the Admincp and check that the attachment directories has full permissions (777)
      Thanks for your reply, unfortunately, that does not seem to be the issue, the attachment directories has full permissions (777).

      Comment


      • #4
        Originally posted by molieman View Post
        Thanks for your reply, unfortunately, that does not seem to be the issue, the attachment directories has full permissions (777).
        And what about disable the attachment manager?
        vBulletin Services I offer: www.Todo10.com
        Technical vB/Server/Hosting support Service also!

        Comment


        • #5
          Originally posted by cloferba View Post
          And what about disable the attachment manager?
          I knew I forgot something.... Here comes the stupid question.... How do you disable the attachment manager? I looked all over admincp, couldn't find it.

          Comment


          • #6
            Please try the following:

            Message Attachment Options....Asset Manager - Enable...No
            vBulletin Services I offer: www.Todo10.com
            Technical vB/Server/Hosting support Service also!

            Comment


            • #7
              Originally posted by cloferba View Post
              Please try the following:

              Message Attachment Options....Asset Manager - Enable...No
              THANK YOU cloferba, it works You're help is much appreciated......

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              Working...
              X