Announcement

Collapse
No announcement yet.

Submenu Labels runing over each other

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Submenu Labels runing over each other

    After recently upgrading to vB 4.2.0. I see that two separate menu - sub menus run over each other. See the menu for these two menu labels: 'Books and Videos' and 'Links'

    http://namaskar-africana.com/dynamics/index.php

    It appears that the 'Forum' Menu's sub menus run over the other two. The Forum Menu is still highlighted even after either of the other two Menu's are selected.

    Any suggestions, how I might fix this ?

    Thanks
    cammot

  • #2
    Try reverting your Navbar template.
    Former vBulletin user

    Comment


    • #3
      Originally posted by Amaury25 View Post
      Try reverting your Navbar template.
      Tried this, but no success. Still stuck for a solution.

      It looks like when I click on the two mentioned menu labels, the forum menu label is also active !

      Anyone ?

      Thaks

      cammot

      Comment


      • #4
        Can you create a new style with no parent and see if that fixes it? That way we can make sure code didn't get modified by accident.

        - - - Updated - - -

        It seems you fixed it. What was the solution?

        EDIT: Never mind, was on the wrong page.
        Last edited by Dustin L.; Sat 30 Jun '12, 7:21pm.
        http://quikmsg.net/strtoupper/ - Convert lowercase text and code to all uppercase!
        http://quikmsg.net/strtolower/ - Convert uppercase text and code to all lowercase!

        Comment


        • #5
          Looks like one page is effected, the books and Videos page which is under another directory

          You need to check the code in the index.php on that directory/page
          To be or not to be... Where the hell is the question????
          My psychiatrist told me I was crazy and I said I want a second opinion. He said okay, you're ugly too

          Live vBulletin 4.2.0 Multilingual * Alpha/Beta vB 4 - vB 5 Tier 1A
          CentOS 6.2 - Apache:2.2.15(Apache2Handler) - PHP:5.3.3 - MySQL:5.1.61
          Xampp/Win-XP - Apache v2.2.21(Apache2Handler) - PHP:5.3.8 - MySQL:5.5.16

          Comment


          • #6
            Originally posted by Dustin L. View Post
            Can you create a new style with no parent and see if that fixes it? That way we can make sure code didn't get modified by accident.

            - - - Updated - - -

            It seems you fixed it. What was the solution?

            EDIT: Never mind, was on the wrong page.
            If this still doesn't work, try it with all of your products / modifications disabled.
            Former vBulletin user

            Comment


            • #7
              From the vBa forums for a different addon:
              Originally posted by Lionel
              That could be easily fixed. Create a plugin at
              Code:
              navigation_tab_complete
              and put in it

              PHP Code:
              if (THIS_SCRIPT == 'adv_index')
              {
                  
              $tabid ''

              You'll need to open up the files that are having the problem to find the proper THIS_SCRIPT value to use.

              This is probably something that should be discussed at vBulletin.org or the vBadvanced forums themselves, though. It's a problem with out-dated plugins that don't use the navigation manager.
              Last edited by Matthew Gordon; Sun 1 Jul '12, 7:30pm.

              Comment


              • #8
                Originally posted by Matthew Gordon View Post
                From the vBa forums for a different addon:


                You'll need to open up the files that are having the problem to find the proper THIS_SCRIPT value to use.

                This is probably something that should be discussed at vBulletin.org or the vBadvanced forums themselves, though. It's a problem with out-dated plugins that don't use the navigation manager.

                Appreciate your suggestion, but it's too complicated for me to create a script/pluggin, let alone finding the relevant file ! I tried the other suggestion, i.e. disable products, but that doesn't resolve the issue.

                Is there another option I could try .

                Thanks
                cammot

                Comment


                • #9
                  That is the simplest solution I have to offer you. We can't really provide support for third-party addons, you'll have to ask over at vBulletin.org or the support forums for the addons that you are using.

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X