Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar images Broken or Too Big in different areas of the forum since 4.2.0 upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Avatar images Broken or Too Big in different areas of the forum since 4.2.0 upgrade

    For the new activity stream:
    All images appear too big and the text is overlapping them. This happens using Chrome and IE (that's I've tested thus far).

    In the widgets in the forum that show recent blog posts and in the blog:
    All avatar images of the poster are broken.

    I was reading some existing thread last night and one user recommended updating the forum and custom avatars. I tried this last night and it didn't fix the problem.

    Can anyone offer some advice? This has only been a problem since I updated vB to 4.2.0 earlier this week.

    My site is: www.magicdeckvortex.com

    And you best see the problems here:
    http://www.magicdeckvortex.com/forum/activity.php
    http://www.magicdeckvortex.com/forum/blog.php
    http://www.magicdeckvortex.com/forum/forum.php

    Thank you in advance.
    Owner and webmaster of www.magicdeckvortex.com

  • #2
    Rebuild avatars and avatar thumbnails
    To be or not to be... Where the hell is the question????
    My psychiatrist told me I was crazy and I said I want a second opinion. He said okay, you're ugly too

    Live vBulletin 4.2.0 Multilingual * Alpha/Beta vB 4 - vB 5 Tier 1A
    CentOS 6.2 - Apache:2.2.15(Apache2Handler) - PHP:5.3.3 - MySQL:5.1.61
    Xampp/Win-XP - Apache v2.2.21(Apache2Handler) - PHP:5.3.8 - MySQL:5.5.16

    Comment


    • #3
      I tried rebuilding those last night and it didn't work.
      Owner and webmaster of www.magicdeckvortex.com

      Comment


      • #4
        Avatars folder permission set correct?
        To be or not to be... Where the hell is the question????
        My psychiatrist told me I was crazy and I said I want a second opinion. He said okay, you're ugly too

        Live vBulletin 4.2.0 Multilingual * Alpha/Beta vB 4 - vB 5 Tier 1A
        CentOS 6.2 - Apache:2.2.15(Apache2Handler) - PHP:5.3.3 - MySQL:5.1.61
        Xampp/Win-XP - Apache v2.2.21(Apache2Handler) - PHP:5.3.8 - MySQL:5.5.16

        Comment


        • #5
          That they are. The avatar folder is set to drwxr-xr-x
          Avatar thumbs is set to drwxrwxrwx
          Owner and webmaster of www.magicdeckvortex.com

          Comment


          • #6
            When you tried rebuilding them, did you get any errors? Have you verified the thumbnail avatars were all created and put into the /thumbs directory? And did you Rebuild Custom Avatar Thumbnails and Rebuild Avatar Thumbnails?

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools <- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              Lynne, Thank you for the reply. I checked the avatars to ensure they were created and the regular avatar thumbnails were but the custom avatar thumbnails were not. I did not have the right "write" settings for the folder. I am trying the rebuild again. I will let you know what happens.

              - - - Updated - - -

              Sorry for the double-post. OK - this worked mostly.

              However, the thumbnails in the Forum Blocks for CMS Articles and Recent Posts are broken and they are asking for a different avatar thumbnail than other areas are:

              For instance for one user:
              http://www.magicdeckvortex.com/forum/customavatars/thumbs/avatar916_9.gif (GGCrono - My Friends Activity Widget)
              http://www.magicdeckvortex.com/forum/customavatars/thumbs/avatar916_9.gif (GGCrono - Activity Stream)
              http://www.magicdeckvortex.com/forum/customavatars/thumbs/avatar916_8.gif (GGCrono - Forum Block CMS Articles)

              The Forum Block thumbnail is broken and there is no ..._8.gif version of the thumbnail on the server.

              Is it possible the coding for the Forum Blocks is old and needs to be updated and if so where can I get those? Thank you.
              Owner and webmaster of www.magicdeckvortex.com

              Comment


              • #8
                I see the avatars in the forum blocks just fine.

                Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                W3Schools <- awesome site for html/css help

                Comment


                • #9
                  That's strange. I just noticed that as well. Either I'm losing my mind or I'm losing my mind.

                  Thank you, Lynne, for your help.
                  Owner and webmaster of www.magicdeckvortex.com

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X