Announcement

Collapse
No announcement yet.

Default Style Broken After Upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Default Style Broken After Upgrade

    Hi,
    My default and custom style were broken after upgrade from 4.0.5 to 4.1.1.Both style are showing same problem .
    Please check attachment image .
    Thank"s for any advice.
    Attached Files
    forum jual beli

  • #2
    Create a new style with no parent:
    • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
    • Parent Style: No Parent Style
    • Title: Default vBulletin
    • Allow User Selection: Yes
    • Save


    Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Hi,
      I have follow your instruction and my new style is working well.
      Can i change position of "view conversation" ?
      forum jual beli

      Comment


      • #4
        If the new style works, then this means it is a problem in your custom style. You should look at the templates and the .css templates (most likely culprit is my guess) to see where the problem is.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X