Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP - MALWARE infection

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loco.M
    replied
    This is how you fix the exploits.
    http://www.theadminzone.com/forums/s...2&postcount=81

    Follow these steps and your site will be clean, I've done it on a number of sites.

    Leave a comment:


  • MissKalunji
    replied
    did they ever found your issue?

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    Thanks Wayne I replied to my support ticket with info. Appreciate it this is so frustrating/Is it because I didn't upgrade asap!

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    https://www.vbulletin.com/go/techsupport

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    Where do I go for help?

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    Thanks I read it again after I realized I didn't and didn't see what I was looking for in phpmyadmin, or know what I was looking for exactly. I asked for reconsideration in WMT but nothing Its still there. My host cannot and will not help, wiredtree.

    Leave a comment:


  • BadBoyss
    replied
    try http://www.google.com/webmasters/tools/

    Leave a comment:


  • Alfa1
    replied
    Originally posted by jtech77 View Post
    Anyone know how to find that in the db? Thanks
    Ask your host to search for it. You can do this yourself by going into PHPmyAdmin and searching for part of the listed code. Then remove it. But you need to be extremely careful and I advise you to let someone do it who knows what he/she is doing.

    Leave a comment:


  • Alfa1
    replied
    Originally posted by jtech77 View Post
    Thanks but that is already patched..
    Read it again, but all of it this time. I don't think you have done so correctly.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Do you have vBSEO?

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    See, I was late to upgrade from 4.1.1 to 4.1.2 PL 1, I did after this but too late I have the exploit. Anyone know how to fix it

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    Anyone know how to find that in the db? Thanks

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    Thanks but that is already patched..

    Leave a comment:


  • Alfa1
    replied
    https://www.vbulletin.com/forum/show...97#post2279197

    Leave a comment:


  • jtech77
    started a topic [Forum] HELP - MALWARE infection

    HELP - MALWARE infection

    I have a big problem. My forum was just infected with malware this week. I did an upgrade to 4.11 patch 1 from 4.1.0 (er I mean the last version before the latest with the patch) and then did a scan on Sucuri and it showed clean now it's not anymore. How can I fix this?

    Here's the google diagnostic page
    http://preview.tinyurl.com/gdiagno

    Here's the sucuri report:

    http://preview.tinyurl.com/sucscan

    Here's my site:

    http://preview.tinyurl.com/d4maq8n

    Google blocks the page, so do most browsers. I thought it was clean but now it's not.. Thank you

Related Topics

Collapse

Working...
X