Announcement

Collapse
No announcement yet.

language problem after upgrade to 4.1.11

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] language problem after upgrade to 4.1.11

    hi

    after upgrade to 4.1.11

    there is problem with the lang specially in Front-End Redirect Messages

    it read from 2 lang arabic + english


    Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	1
Size:	13.8 KB
ID:	3722943

    i put the default lang is arabic and i check the phrase is translated

    so why it doesn't appear? or why it take it from english lang?

  • #2
    I Have the same problem also, My forum is Arabic since 4.1.2 with license, after upgrading to 4.1.11 I faced the same problem with many phrases, they show up in English although when I search in Languages and phrases I find the the Arabic translation is there, and some phrases are mixed Arabic and English
    Attached Files
    Last edited by thermax04; Sun 4 Mar '12, 2:03pm.

    Comment


    • #3
      I have the same problem. In my case the activation and welcome mails are sent in English although default forum language is Polish and phrases are translated
      It seems that vb always sends these mails using default languageid (-1)

      Regards
      Last edited by michal72; Mon 5 Mar '12, 1:11am.

      Comment


      • #4
        Bump

        Comment


        • #5
          مرحبا أخى
          Dear baghdad4ever,
          which language file version do you use now?
          Do You have the same problem which I showed in my attached pics?

          Comment


          • #6
            The most obvious question is what is your language set to in your User CP?
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
            vBulletin 5 API

            Comment


            • #7
              Originally posted by thermax04 View Post
              مرحبا أخى
              Dear baghdad4ever,
              which language file version do you use now?
              Do You have the same problem which I showed in my attached pics?
              وعليكم السلام

              yes i had the same problem

              i used now the arabic lang

              Comment


              • #8
                Originally posted by Wayne Luke View Post
                The most obvious question is what is your language set to in your User CP?
                hi sir

                all forum had arabic lang except the Front-End Redirect Messages ( which display the english one) , also activation and welcome mails are sent in English although default forum language is arabic and phrases are translated

                this problem occur after upgrade to 4.1.11

                thanks
                Last edited by baghdad4ever; Mon 5 Mar '12, 2:26pm.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Wayne Luke View Post
                  The most obvious question is what is your language set to in your User CP?
                  set to Arabic as default with the option for users to switch to English, and had no problems at all with the same Arabic Language file and the same settings from 2.1.3 till 2.1.10, only problems started since upgrading to 4.1.11

                  my forum
                  http://www.mobileguide-mea.com/vb/forum.php

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by baghdad4ever View Post
                    وعليكم السلام

                    yes i had the same problem

                    i used now the arabic lang
                    Which Arabic Language file are you using now, Iam using Translate By Almuhajir v 4.1.10

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by baghdad4ever View Post
                      hi sir

                      all forum had arabic lang except the Front-End Redirect Messages ( which display the english one) , also activation and welcome mails are sent in English although default forum language is arabic and phrases are translated

                      this problem occur after upgrade to 4.1.11

                      thanks
                      This doesn't answer my question. I am not really interested in the default language but rather the exact setting you have for the language in your User CP.
                      Translations provided by Google.

                      Wayne Luke
                      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                      vBulletin 5 API

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by thermax04 View Post
                        set to Arabic as default with the option for users to switch to English, and had no problems at all with the same Arabic Language file and the same settings from 2.1.3 till 2.1.10, only problems started since upgrading to 4.1.11

                        my forum
                        http://www.mobileguide-mea.com/vb/forum.php
                        You need a completely different file for 4.X than you used for 2.X. You'll need to upgrade your language.
                        Translations provided by Google.

                        Wayne Luke
                        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                        vBulletin 5 API

                        Comment


                        • #13
                          Wayne,
                          Something is wrong.
                          There are other polish users having the same problem including our local vb support forum vbhelp.pl . See http://vbhelp.pl/pytania-problemy-83...h-maili-10477/

                          Regards
                          Last edited by michal72; Mon 5 Mar '12, 9:00pm.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by thermax04 View Post
                            Which Arabic Language file are you using now, Iam using Translate By Almuhajir v 4.1.10
                            hi

                            i used my own Arabic Language file ( I'm translated the original English file since 3.6 and update it with every version)

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Wayne Luke View Post
                              This doesn't answer my question. I am not really interested in the default language but rather the exact setting you have for the language in your User CP.
                              hi wayne

                              default language : Arabic

                              usercp language : Arabic

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X