Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgraded to 4.1.9 and Mobile style now shows blank pages

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Upgraded to 4.1.9 and Mobile style now shows blank pages

    I upgraded from 4.1.8 to 4.1.9 of the Publishing Suite, and the Mobile style I had previously working now shows blank pages for the site's CMS, which is also in my site root. If I manually go to the Forum or Blog section the Mobile style appears to work.

    I have followed the manual instructions Installing the vBulletin Mobile Style. I re-imported the style files for forums, blog and CMS, changed my Style & Language settings, and my users do have permissions to change styles. I even tried deleting the Mobile style and tried importing it anew. Same results. The CMS section is blank when using the Mobile style whether from a PC browser or a mobile device.

  • #2
    Did you check your style settings in your ACP, is the mobile style set?

    Do your use any addons, e.g. Valter's sub forum manager? That's breaking the mobile style, I had to disable the addon myself.
    sigpic

    Comment


    • #3
      I have the exact same problem.

      Comment


      • #4
        I see this error in the browser error console:
        Code:
        TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'E.jqmData("counttheme")')     vbulletin-mobile.js:11
        This is the code that seems to be causing the trouble:
        Code:
        G.addClass("ui-btn-up-" + (E.jqmData("counttheme") || this.options.countTheme) + " ui-btn-corner-all");

        Comment


        • #5
          I have the exact same problem!
          even vbulletin.com is not accessible from mobile phones now!

          Comment


          • #6
            Originally posted by bill View Post
            I upgraded from 4.1.8 to 4.1.9 of the Publishing Suite, and the Mobile style I had previously working now shows blank pages for the site's CMS, which is also in my site root. If I manually go to the Forum or Blog section the Mobile style appears to work.

            I have followed the manual instructions Installing the vBulletin Mobile Style. I re-imported the style files for forums, blog and CMS, changed my Style & Language settings, and my users do have permissions to change styles. I even tried deleting the Mobile style and tried importing it anew. Same results. The CMS section is blank when using the Mobile style whether from a PC browser or a mobile device.
            When I try to visit your site using Firefox, I get the following error:

            The connection has timed out

            The server at XXXX.XXXXXXXXX.co.jp is taking too long to respond.

            The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
            moments.
            If you are unable to load any pages, check your computer's network
            connection.
            If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
            that Firefox is permitted to access the Web.
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
            vBulletin 5 API - Full / Mobile
            Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

            Comment


            • #7
              Wayne,

              Can you please visit vbulletin.com/forum using your mobile and see if it works!
              I have an iphone 4 and it only displays a blank page similar to what has been reported here in this topic

              Comment


              • #8
                Originally posted by mimidov View Post
                Wayne,

                Can you please visit vbulletin.com/forum using your mobile and see if it works!
                I have an iphone 4 and it only displays a blank page similar to what has been reported here in this topic
                I can't recreate that on my iPad. What mobile device, OS, and browser are you using?
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                vBulletin 5 API - Full / Mobile
                Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by ceho View Post
                  Did you check your style settings in your ACP, is the mobile style set?

                  Do your use any addons, e.g. Valter's sub forum manager? That's breaking the mobile style, I had to disable the addon myself.
                  The Mobile style is set as the default for Old and Modern mobile browsers in the Admin Contol Panel under Settings > Options > Style & Language Settings

                  This is a test site, and it uses no add-ons whatsoever. There is nothing to disable. It is a clean install of vB otherwise.

                  I have placed the CMS into the root of my site using the instructions on Using Forum, Blog or CMS in a Subdirectory. The CMS shows properly using other themes, but not Mobile.

                  Originally posted by Wayne Luke View Post
                  When I try to visit your site using Firefox, I get the following error:
                  The site in my profile is still using vB 3.8.7. The problem I'm having is with a development site that is not generally available on the web. I am trying to move the 3.8.7 site to 4.x. I could add an exception for your IP in the .htaccess if you would like to see the actual problem.

                  Comment


                  • #10
                    Same issue here
                    After upgrade mobile don't work [and I install the mobile premium style too]

                    A bug?

                    Site is:
                    www.riofotografico.com.br
                    Last edited by barroca; Thu 22nd Dec '11, 6:28am.
                    Community vBulletin Brasil & Portugal

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by barroca View Post
                      Same issue here
                      After upgrade mobile don't work [and I install the mobile premium style too]

                      A bug?

                      Site is:
                      www.riofotografico.com.br
                      After upgrading your site and before importing the new XML files, you need to revert all the templates in your mobile style.
                      Translations provided by Google.

                      Wayne Luke
                      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                      vBulletin 5 API - Full / Mobile
                      Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                      Comment


                      • #12
                        Well
                        I don't know that, Wayne
                        How I can fix now?
                        All the best
                        Community vBulletin Brasil & Portugal

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by barroca View Post
                          Well
                          I don't know that, Wayne
                          How I can fix now?
                          All the best
                          revert the style and reimport the XML files.
                          Translations provided by Google.

                          Wayne Luke
                          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                          vBulletin 5 API - Full / Mobile
                          Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                          Comment


                          • #14
                            ok wayne
                            one more question
                            I can use mobile theme AND mobile suite premium theme?
                            Or I can use only premium theme?
                            Community vBulletin Brasil & Portugal

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by barroca View Post
                              ok wayne
                              one more question
                              I can use mobile theme AND mobile suite premium theme?
                              Or I can use only premium theme?
                              Not sure why you'd need both. The Premium Theme is meant to replace the standard.
                              Translations provided by Google.

                              Wayne Luke
                              The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                              vBulletin 5 API - Full / Mobile
                              Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X