Announcement

Collapse
No announcement yet.

Image Settings Box Doesn't Always Display

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Image Settings Box Doesn't Always Display

    We are running 4.2.2. Some of our CMS articles are not displaying the Image Settings box when you double-click on an attached image. For other CMS articles, it does work just fine.

    We have removed the image from the article, run the scheduled tasks to completely remove it from the article, and then re-attached it, and the box does not display. The screen briefly greys out like it is going to pop up, but no options display and the focus returns to the article being edited. It appears to be image-related, because I will attach another image to the same article, and the pop-up will appear for that image, but not the other one.

    I have verified that the "source" view has the ATTACHMENT=CONFIG option around the attachment ID.

    I have also switched back to the default theme, and the behavior persists.

  • #2
    Have you disabled all other products/modifications to see if you still have the same issue? Have you tried viewing the page using your webtools to see if a certain file is giving a 404 problem?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      I have not tried that yet, I will do that tonight - thanks! The "webtools", is that in the "no not upload" folder of the archive?

      Comment


      • #4
        I am talking about using your browser webtools. I usually use firebug in firefox or just the built-in Chrome Developer Tools when using Chrome.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          We also have vbulletin CMS 4.22 and with the same problem: Image Settings don't always show up (appears only on first double-click during editing). Furthermode, image settings don't work (image alignment, image size etc.)

          Tunc

          Comment


          • #6
            having this issue as well - did anyone ever find a solution?

            Capture more registrations - Advanced Guest Posting & Registration
            Cell Phone Forums | Nikonites

            Comment


            • #7
              Originally posted by tpearl5 View Post
              having this issue as well - did anyone ever find a solution?
              Ah, I doubt it. I'm suddenly having the same problem. We're seriously looking into XenForo, which doesn't seem to have as many problems and does have a support staff who seems to care about their customers, as vb once did.
              Pelican Exterior Cleaning, Inc.

              Comment


              • #8
                Can you give us a lnk as an example? Also, if you have ticket support under your license then you can raise a ticket as it is our priority support channel
                Vote for:

                - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
                -
                *PM - Add ability to reply to originator only*
                - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
                - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
                - "Quick Route" Interface...
                - Allow to use custom icons for individual forums

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X