Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error Message - After saving a New Static Page in CMS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cammot
    replied
    Originally posted by Joe D. View Post
    Please see our manual with ways to troubleshoot white or blank pages - http://www.vbulletin.com/docs/html/b...rsion=40202500
    In following the instruction on the link above, there is an instruction that reads: "Make sure there is no whitespace or extra lines in config.php either before the <?php or after the ?>."

    ​In looking at my config.php file, I cannot find the "?>." - I am just wondering if this might be the problem. If not, where on the config.php file should i find "?>." ?. I may have to manually put it in !

    Please advise.

    Thanks

    Leave a comment:


  • BirdOPrey5
    replied
    Please see our manual with ways to troubleshoot white or blank pages - http://www.vbulletin.com/docs/html/b...rsion=40202500

    Leave a comment:


  • cammot
    replied
    Originally posted by Lynne View Post
    Add the following line to your config.php file under the <?php line:

    PHP Code:
    define('SKIP_ALL_ERRORS'true); 
    THANKS Lynne !!. This worked and eliminated the issue.

    On a separate, but somewhat related issue - another problem that I run into when creating a new article. I complete the form for the article and when ready to submit and click on either the save or apply icon, it goes to a blank white page. This said, it does however save and apply and I am able to see the created article on the Front Page. I just have to use the back button to come back or go straight to the FP CMS to move away from the blank white page. Any suggestions, how I might eliminate this issue.

    Thankls

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Add the following line to your config.php file under the <?php line:

    PHP Code:
    define('SKIP_ALL_ERRORS'true); 

    Leave a comment:


  • cammot
    started a topic Error Message - After saving a New Static Page in CMS

    Error Message - After saving a New Static Page in CMS

    Could I kindly get some help interpreting and how I could fix this error that is referenced each time I attempt to save a created static page in the. CMS: Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupMessage::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupmessage.php on line 261 Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupDiscussion::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupdiscussion.php on line 337 Thanks

Related Topics

Collapse

Working...
X