Announcement

Collapse
No announcement yet.

Url Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Url Issue

    Hello,

    This should be a simple issue but I am unable to figure it out.

    I have my cms set up with 3 pages. When I enter an article under one of the pages, if I try to click on a page to go back to the main page or back to the main section page I get a double url

    Like this

    PHP Code:
    http://*****.com/http://******.com/content/279-mecca-sports-news 
    Feel free to visit the cms and check for yourself.
    PHP Code:
    http://musclemecca.com 
    I have Mod rewrite urls set up using stock Vbulletin htaccess


    I really appreciate the help. This seems like a simple issue and I thought I had fixed it but apparently not.

    url settings


    Thanks,
    Rich
    Last edited by RichieBoy67; Tue 21st Jan '14, 1:27pm.

  • #2
    Under Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details, what do you have for the Forum URL and CMS Component URL? Try removing the CMS Component URL.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Hey Wayne, Thanks for the reply.

      I have the base domain set as forum url and nothing for cms component. I just also realized my members were not showing either. Members.php was fine but not member links.

      I turned off mod rewrite urls and all seems ok but I'm afraid this is going to kill my search indexing. This is simple stuff here which is why I am so confused. I had a complex htaccess and tried using the standard Vbulletin one for the mod rewrite urls thinking I could add back onto the htaccesws once the base was working but still had issues with the cms urls as mentioned above and the members list.


      Comment


      • #4
        Still having issue with cms
        PHP Code:
        /content.php/320-Aleksandr-Fyodorov-%96-The-Next-Big-Thing-in-Bodybuilding 
        Visit that article and then try to click on the Pro List in the bread crumbs. The url shows twice. Geez, I cannot ever remember changing those contact settings and everything always worked fine. Will post a screenie of my contact settings in a sec. Thanks again for the help Click image for larger version

Name:	contact.png
Views:	10
Size:	59.4 KB
ID:	4016542 Click image for larger version

Name:	contact2.png
Views:	7
Size:	78.5 KB
ID:	4016541
        Last edited by RichieBoy67; Tue 21st Jan '14, 1:26pm.

        Comment


        • #5
          I believe the cms issue is a template issue with the breadcrumbs. This is what happens when you run a site for too many years. I cannot remember editing the breadcrumbs but must have.

          I will let you know if this isn't the issue but it appears so.

          Thanks!

          #Update - I see the issue now in navbar_link

          PHP Code:
          <vb:if condition="$show['breadcrumb']">
          <
          span itemscope="itemscope" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">
              <
          li class="navbit"><a href="{vb:raw vboptions.bburl}/{vb:raw nav_url}" itemprop="url"><span itemprop="title">{vb:raw nav_title}</span></a></li>
          </
          span>
          <
          vb:else />
          <
          span itemscope="itemscope" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">
              <
          li class="navbit lastnavbit"><span><span itemprop="title">{vb:raw nav_title}</span></span></li>
          </
          span>
          </
          vb:if> 
          It never dawned on me that I changed this template. Easy fix.

          Thanks - It seems like most of the time when I post something here I figure it out shortly after therefor I look like a fool.
          Last edited by RichieBoy67; Fri 17th Jan '14, 12:02pm.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X