Announcement

Collapse
No announcement yet.

after 4.1.8 reply/post/quick reply not working in some of my forums

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zachery
    replied
    Have any of you started a support ticket?

    Leave a comment:


  • snowdevil
    replied
    Users cannot reply or post any new threads

    Forums are basically USELESS except for reading existing content since upgrade. HELP.

    Leave a comment:


  • krustyx
    replied
    same problems here

    Leave a comment:


  • NEWS!
    replied
    Also, the text entry works in some forums and not others.
    It works in these sections:
    http://www.606studios.com/bendisboar...5-Housekeeping
    But not in these:
    http://www.606studios.com/bendisboar...CREATOR-BOARDS

    Leave a comment:


  • NEWS!
    replied
    Originally posted by steven s View Post
    Search first?
    Could it be this? http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13671
    Yeah, I saw this posting and tried the suggestions from it but its still not working.

    Leave a comment:


  • NEWS!
    replied
    I tried disabling add-ons and we've re-uploaded the upgrade. Still not working.

    Originally posted by Zachery View Post
    Disabling your third party addons would be your first step. If that doesn't fix it, try a default vbulletin style and language as well.

    If all that fails reupload the clientscript folder and do a hard refresh (ctrl + f5 in windows, apple + R in OSX)

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Disabling your third party addons would be your first step. If that doesn't fix it, try a default vbulletin style and language as well.

    If all that fails reupload the clientscript folder and do a hard refresh (ctrl + f5 in windows, apple + R in OSX)

    Leave a comment:


  • steven s
    replied
    Search first?
    Could it be this? http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13671

    Leave a comment:


  • NEWS!
    replied
    Click image for larger version

Name:	2011-11-28_1906 copy.jpg
Views:	1
Size:	23.0 KB
ID:	3686055
    Attached Files

    Leave a comment:


  • after 4.1.8 reply/post/quick reply not working in some of my forums

    When using IE or chrome, text box is not showing in the some of my forums.
    Last edited by NEWS!; Mon 28 Nov '11, 3:48pm.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X